Poveste din viaţa reală: S-a îmbrăcat în rochie neagră de mireasă la nunta ei

NoobZ
- 15.04.2016, 22:59 în Cultura
0

SHARES

Sophie Cachia a încălcat tradiţia şi a păşit spre altar într-o rochie neagră de mireasă, iar motivul a fost pe cât de şocant, pe atât de simplu.

În vreme ce majoritatea fetiţelor se imaginează păşind spre altar în rochie albă de mireasă, Sophie Cachia şi-a uimit atât partenerul de viaţă, cât şi restul invitaţilor la nuntă, prin alegerea unei rochii negre de mireasă.

Sophie, în vârstă de 25 de ani, din Australia, a îmbrăcat o rochie de mireasă creată de Signor Mont şi a arătat absolut incredibil la nunta sa. De ce a ales să facă asta? Sophie a explicat decizia sa printr-un post pe Motherish: „Primul lucru pe care trebuie să îl precizez este că alegerea mea nu are a face cu <rochiile albe de mireasă sunt pentru virgine>. Dacă mă întrebi de ce am ales să îmbrac o rochie neagră de mireasă la nunta mea, pot să răspund foarte sincer şi direct: pentru că aşa am vrut. Negru este clasic, dă bine pe aproape orice persoană. Este sexy, îndrăzneţ şi atrage priviri.”

negru

Unii ar putea spune că aduce ghinion, dar Sophie nu consideră deloc asta. Mireasa mai spune, de asemenea, că soţul său, Jaryd, i-a sugerat să o poarte când s-au logodit, pentru că ştia cât de mult îi place.

În vreme ce mirii de rând poartă un costum negru la nuntă, Jaryd a optat pentru o cămaşă cu model, un sacou roşu şi papion. Dar Sophie nu a fost singura care s-a îmbrăcat în negru la nuntă, domnişoarele sale de onoare, 3 surori şi 5 prietene foarte bune au arătat, de asemenea, incredibil în rochii negre, mulate pe corp.

cuplu

onoare

Aceasta a continuat: „Nu facem nimic ca la carte. Suntem un cuplu tânăr care vrea să se deosebească de mulţime. Nu consider că este o alegere îndrăzneaţă sau că ne asumăm un risc. Pur şi simplu fac asta pentru că e tot ce mi-am dorit pentru ziua nunţii. Lucrurile sunt atât de simple.”

negru1

Cum în fiecare moment al vieţii, primul pas este cel mai greu, nu ar trebui să ne mire dacă la un moment dat tradiţia se va schimba, iar miresele la modă vor fi, de fapt, cele care îmbracă rochii negre de mireasă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!