More

  Android N vine cu suport pentru realitate virtuală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Viitoarea versiune Android N va dispune de suport nativ pentru realitatea virtuală.

  În general, în versiunile preview ale sistemelor de operare se regăsesc extrem de multe linii de cod, care indică o serie de funcţionalităţi, care ar putea fi disponibile pe versiunea finală.

  Prin analizarea acestui cod au putut fi descoperite funcţionalităţi precum 3D Touch, dar şi anumite funcţionalităţi despre care toată lumea bănuia că vor fi disponibile, iar cea mai nouă descoperire este suportul nativ pentru realitatea virtuală.

  Descoperirea a fost făcută de publicaţia Ars Tehnica, după analizarea celei mai noi actualizări a sistemului Android N Developer Preview.

  AndroidNDeveloperPreviewVR

  Primul indiciu este meniul special creat care oferă informaţii de ajutor despre seviciile VR. Această opţiune poate fi găsită în Setări » Aplicaţii » Iconiţa de setări » Acces special, iar mai jos se regăseşte o opţiune denumită „VR Helper Services”.

  Aparent, aplicaţiile care se vor identifica, iar prin intermediul VR Helper vor putea cere acces la API. În cod a mai fost descoperită o funcţionalitate denumită „Sustained Performance Mode„, care este atribuită de obicei componentelor necesare pentru a rula aplicaţii de realitate virtuală pentru o perioadă mai lungă de timp fără a se supraîncălzi.

  Desigur, multe dintre funcţionalităţile pe care le găsim pe sisteme de operare preview nu ajung pe versiunea finală, dar este interesant să aflăm la ce ne-am putea aştepta.

  Mai putem specula şi lansarea unui dispozitiv de realitate virtuală de la Google, dar este devreme să ne pronunţăm.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.