More

  Tot ce trebuie să ştim despre MacBook-urile pe care le lansează Apple în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După lansarea iPhone SE și a tabletei iPad Pro de luna trecută, Apple se pregătește să lanseze o nouă gamă de MacBook-uri.

  Toate MacBook-urile se apropie sau trec de un an de la ultima actualizare. MacBook-urile Air au fost lansate anul trecut în martie, noul MacBook de 12 inch se va lansa în aprilie, iar Retina MacBook Pro se va lansa în martie, respectiv mai.

  Oare va face Apple puțină curățenie de primăvară pentru a face loc modelelor noi de laptopuri ce vor veni? S-ar putea chiar ca Apple să renunțe la opțiunea de 11 inch și să meargă pe varianta de 12 ichi pentru cel mai mic ecran MacBook, dar cel puţin pentru moment nu avem nicio informaţie oficială din partea companiei.

  Apple s-ar părea că, va folosi noile procesoare de la Intel pentru stocare și grafică şi există zvonuri care indică faptul că, gigantul din Cupertino plănuiește să schimbe design-ul pentru următoarea linie de MacBook-uri.

  Informaţiile care fac trimitere la un model MacBook de 12 inch, care va apărea în 2016, au fost descoperite pe un server OS X, în vreme ce alte informații indicau modele de 13 și 15 inchi, cu noi balamale de metal, de culoare roz-auriu și multe altele. De asemenea, sunt o mulțime de speculații în legătură cu modele care vor avea conectivitate USB-C .

  Ceea ce știm cu siguranță este că: „ambele MacBook-uri de 12 inchi, cât și MacBook-urile Pro actualizate sunt programate pentru anul acesta. MacBook-uri mai rapide sunt programate pentru începutul WWDC – Apple Developer, eveniment ce va avea loc probabil în aprilie sau mai, şi noi MacBook-uri Pro sunt programate pentru a doua jumătate a acestui an.”

  Noile MacBook-uri ultra-subțiri vor avea încorporat un nou design al balamalelor, care au fost create prin injectarea metalului în matriță. Mai sunt și alte referiri cu privire la MacBook-uri, cum ar o fi schimbarea majoră a porturilor de conectivitate. Dar nu va fi un singur port, ca la Retina MacBook, pentru că se zvoneşte că, noile MacBook-uri vor avea porturi USB-C pe ambele părți ale laptop-ului.

  Noile modele vor veni în două culori, Gold și Rose Gold. Totuși, este neclar cum își va numi Apple noile produse.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.