More

  Brăţara de fitness a dat-o de gol că nu a fost violată, ci a inventat întreaga poveste

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O femeie care pretinde că a fost trasă din pat şi agresată sexual este anchetată de poliţie pentru declaraţii micinoase, după ce brăţara sa de fitness Fitbit a dezvăluit că era trează şi se plimba în tot acest timp, demonstrând astfel că totul a fost o minciună.

  „Fitbit a făcut diferenţa”, a declarat avocatul Craig Stedman din Pennsylvania. Pentru a vedea cât de multe informaţii poate obţine poliţia dintr-un fitness tracker, corespondentul Today, Jeff Rossen, a cumpărat un Fitbit Surge şi l-a purtat pentru 24 de ore.

  Apoi, l-a înmânat detectivului Chris Jones, care era implicat în cazul Pennsylvania. Rezultatul a fost uimitor!

  Deşi nu eşti obligat să înmânezi brăţara de fitness poliţiei dacă îţi este cerută, aceştia pot încerca să obţină un mandat, aşa cum se întâmplă pentru maşină sau telefonul mobil.

  În plus, un fitness tracker nu este singurul dispozitiv pe care îl poate folosi poliţia, smartphone-ul poate, de asemenea, să îţi urmărească paşii şi să identifice locaţia. Femeia este în prezent anchetată de poliţie, devenind din victimă, inculpat.

  În urma anchetei jurnalistului Rossen, mulţi utilizatori s-ar revoltat pentru că acesta le-ar fi oferit de fapt trucuri şi sfaturi criminalilor cu privire la brăţările de fitness şi cum este mai bine să fie utilizate. Jeff a venit cu un răspuns prompt pe pagina sa de Facebook: „Prezentăm ştiri. Criminalii ştiu trucuri. Noi informăm publicul. Astfel ajungem să fim cu toţii mai inteligenţi.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.