More

  Google îşi va ajuta angajaţii să dezvolte propriile companii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Deşi este una dintre cele mai bune companii pentru care poţi lucra, Google a tot avut probleme în a menţine în echipă anumite talente. De ce? Ei bine, uneori nu contează pentru ce companie lucrezi sau cât de tare este activitatea pe care o întreprinzi.

  Angajaţii talentaţi de la Google vor să înceapă propriile proiecte, iar gigantul online se pare că are de gând să îi ajută şi să îi susţină pentru a realiza acest lucru.

  Un nou raport din The Information arată că, gigantul de căutări va lansa un incubator in-house, unde angajaţilor li se va permite să îşi lanseze propriile startup-uri. Desigur, aceştia vor primi ajutor din partea Google în ceea ce priveşte termenii de spaţiu şi fonduri sau poate şi mai mult de atât.

  Planul este să îi ajute pe aceştia să îşi crească propriile companii, cu Google drept investitor. Acest lucru ar presupune luni de zile după ce echipa a lucrat full-time la inovaţiile lor, ca de altfel şi la planul de business.

  Potrivit surselor, Google va lansa „Area 120″, care va fi condusă de executivii companiei, Don Harrison şi Bradley Hoeowitz.

  Cel mai probabil, vom afla mai multe detalii în perioada următoare. De fapt, cine ştie dacă acest proiect se va realiza cu adevărat. Pentru moment, avem parte doar de zvonuri de la „surse”, dar dacă se va realiza în cele din urmă ceva, vom afla cu siguranţă detalii cât de curând.

  O astfel de decizie din partea Google ar fi cu siguranţă una foarte înţeleaptă, mai ales pentru că gigantul angajează doar cel mai talenţati oameni, ceea ce înseamnă că putem fi siguri că aceştia au multe lucruri de oferit industriei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.