More

  iPhone 7 nu este suficient de „atractiv” pentru ca Apple să nu vadă un declin în 2016

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Analistul KGI Securities Ming-Chi Kuo a publicat duminică o cercetare în care a făcut câteva previziuni despre cum va face Apple faţă cu brio vânzărilor de smartphone-uri în 2016.

  Kuo spune că, Apple, sub „cel mai subru scenariu”, ar putea vedea o scădere a livrărilor mai mare decât în 2014. Mai mult decât atât, Kuo anticipează că, Apple va fi singurul brand de smatphone-uri din top 5 care va vedea un declin al vânzărilor de la an la an.

  Tot în raport se arată că, Apple va livra 190 de milioane de iPhone-uri în 2016, ceea ce reprezintă o cifră mai mică decât cea de 193 de milioane în 2014. În cel mai bun caz, compania ar putea livra 205 milioane de dispozitive. Acesta este un declin de 18.1%, respectiv 11.6% de la an la an. Ambele cifre, totuşi, sunt sub aşteptările analiştilor de între 210 milioane şi 230 milioane de unităţi.

  Mai mult decât atât, Kuo anticipează că Apple va fi singurul producător de smartphone-uri din top 5 în 2016 care va vedea un declin al vânzărilor de la an la an. Acest lucru înseamnă că, Apple va trece printr-un moment pe care nu l-a mai experimentat până acum.

  Kuo prezintă o serie de motive pentru care Apple va avea vânzări mai lente în 2016. În primul rând, acesta spune că iPhone SE va avea un impact mic asupra performanţei totale a Apple, deşi ridică predicţiile legate de acest dispozitiv de la 12 milioane de dispozitive vândute la 18 milioane.

  În plus, Kuo spune că nu vede „multe puncte de vânzare atractive pentru iPhone 7”. Pe baza acestui aspect, analistul spune că iPhone are nevoie de o schimbare din punct de vedere al designului şi noi funcţii comerciale pentru a atrage în continuare clienţi.

  Deşi 2016 nu pare a fi cel mai fericit an pentru Apple, Kuo a prezis că anul de glorile pentru schimbările iPhone va fi 2017. Analistul spune că, Apple va veni cu un design nou pentru iPhone, va oferi un flagship în totalitate din sticlă, ce ne va duce cu gândul la iPhone 4. Pe lângă acest lucru, compania va trece cel mai probabil la display-uri AMOLED şi ar putea introduce, de asemenea, un nou model de 5.8 inchi.

  Iar dacă tot am aflat de la Ming-Chi Kuo că smartphone-ul va fi în totalitate din sticlă, trebuie să vorbim neapărat şi despre protecţia necesară acestor tipuri de produse. Fiecare utilizator de iPhone ar trebuie să ia în calcul accesoriile pentru protecţia produselor pe care le utilizează. Spre exemplu, viitorii posesori de iPhone 7 ar trebui să îşi aloce un buget şi pentru huse iphone 7 Plus sau huse iPhone 7, asta pentru a nu avea parte de momente neplăcute în urma şocurilor mecanice, care sunt inevitabile, mai ales în cazul persoanelor agitate şi mereu pe fugă.

  Analistul Ming-Chi Kuo este cunoscut pentru predicţiile pe care le-a făcut până acum în legătură cu Apple, ceea ce înseamnă că aceste cifre ar trebui luate în cele din urmă în serios. Aceasta nu este prima dată când am auzit un analist care face precizări sumbre cu privire la cifrele Apple, dar Kuo nu este de regulă un analist care să apară ca din senin când Apple are performanţe slabe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.