More

  Vânzările de VR vor întrece vânzările de smartphone-uri în doar 4 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HTC a lansat recent un nou smartphone foarte bine primit de public, HTC 10, dar potrivit spuselor unuia dintre executivii companiei, „smartphone-urile vor fi devansate în curând de dispozitivele de realitate virtuală.”

  În cadrul unei conferinţe realizată de companie săptămâna trecută, Wang Tsung-ching, director al Vive la HTC China, a declarat că vânzările de dispozitive de realitate virtuală vor întrece vânzările de smartphone-uri în mai puţin de 4 ani.

  Din punctul de vedere al lui Wang, declinul smartphone-urilor a început deja, la doar 9 ani de la lansarea iPhone-ului original.

  Acesta spune că, vânzările de smartphone-uri au început deja să scadă, în comparaţie cu piaţa de calculatoare, care a avut un vârf de 30 de ani. Ciclul de viaţă accelerat este motivul pentru care Wang crede că dispozitivele de realitate virtuală vor deveni cea mai mare platformă computerizată în termen de vânzări până în 2020.

  Nu este deloc suprinzător să auzi un executiv VR vorbind despre realitatea virtuală. Totuşi, Wang este mai apreciat decât mulţi alţii şi declaraţiile sale sunt interesante în contextul în care vânzările de smartphone-uri HTC sunt în scădere.

  După un 2015 dezastruos, HTC încearcă acum să recâştige un loc bun în industria de smartphone-uri. HTC 10 a avut parte de review-uri uimitoare, cu toate că au existat semne de întrebare cu privire la preţul la care este disponibil.

  HTC Vive a devenit una dintre cele mai importante platforme non-mobile de VR, împreună cu Oculus Rift şi PSVR de la Sony. S-a zvonit anul acesta că HTC are în plan să mute operaţiunile VR într-o companie independentă, deşi compania neagă aceste informaţii pentru moment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.