Swarovski a lansat o brăţară de fitness care te va face să străluceşti la sală

Mădălina Gănescu
- 26.04.2016, 17:18 în Smart
0

SHARES

Menţionează brandul Swarovski şi imediat îţi vor veni în minte cele 3 lucruri: cristale, strălucire şi Miranda Kerr. Swarovski tocmai a lansat o brăţată fitness în colaborare cu producătorul de trackere Misfit.

Am precizat într-un articol detaliat de ce încurajez fiecare utilizator să îşi achiziţioneze o brăţată de fitness. Desigur, preferinţele diferă de la o persoană la alta şi unii tind să opteze pentru un smartwatch care este în acelaşi timp stylish şi are grijă de starea ta de sănătate, dar şi de informaţiile pe care le primeşti pe smartphone, sau pentru un tacker pe care să îl conecteze prin aplicaţie la smartphone.

Seria de brăţări de fitness de la Swarovski cuprinde 5 nuanţe de culori, din care poţi alege în funcţie de gusturile personale sau de ţinutele pe care le îmbraci la sala de fitness, pe stradă sau la birou.

Partea frumoasă a acestor accesorii este că pot fi purtate atât în zilele în care trebuie să mergi la birou, cât şi atunci când participi la anumite evenimente seara sau înainte să faci o vizită la sală.

IMG_6893

Tracker-ul de fitness poate fi conectat la smartphone prin intermediul aplicaţiei Misfit, iar acolo vor fi stocate toate ţelurile pe care le ai, progresul pe care îl faci, ca de altfel şi informaţii despre caloriile arse.

Cei care decid să achiziţioneze brăţara, pot să îşi cumpere şi o serie de curele de schimb, pentru a putea accesoriza fiecare ţinută cu gadgetul creat de Swarovski în parteneriat cu Misfit.

Preţul unui astfel de tracker strălucitor este de 280 de dolari, iar curelele pot fi achiziţionate individual la preţul de 150 de dolari.

 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!