More

  Următorul Apple Watch ar putea include conectivitate celulară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ce-ar fi dacă noul apple Watch ar avea propria conectivitate celulată? Te-ar putea determina această funcţie să intri în lumea wearable? Potrivit unui nou raport, această alegere ar putea avea loc curând.

  Un raport publicat de Wall Street Journal duminică arată faptul că lucrurile s-ar putea schimba total când vine vorba de Apple Watch. Raportul, care citează o „sursă familiară problemei” pretinde că Apple lucrează să adauge conectivitate celulară şi un procesor mai puternic pe dispozitivele wearable.

  Dacă acest lucru este adevărat, un asemenea update ar putea realiza 2 lucruri foarte importante: în primul rând ar putea determina utilizatorii Apple Watch să facă ugrade (majoritatea persoanelor nu cumpără un ceas nou între 330 – 550 de dolari – nici chiar un smartwatch – în fiecare an) şi, în al doilea rând, dispozitivul ar fi mult mai atractiv pentru cei care îşi cumpără pentru prima dată un smartwatch şi care până acum au fost destul de reticenţi în luarea unei decizii cu privire la un dispozitiv portabil.

  În ciuda marketingului orientat spre modă şi nevoia de recunoaştere, rămâne un număr semnificativ de persoane care încă simt nevoia să lege Apple Watch-ul de iPhone-ul persoanal. Dacă este atât de simplu să verifici mesajele, apelurile sau starea vremii la încheietura mâinii, de ce ar fi dificil să îţi scoţi iPhone-ul din buzunar?

  Totuşi, dacă Apple nu oferă Apple Watch o conectivitate puternică la iPhone, care să nu necesite conectivitate la internet, s-ar putea să asistăm la un succes mult mai mic pentru divizia wearable de la Apple, în comparaţie cu ce am văzut până acum.

  În săptămânile ce urmează vom afla cel mai probabil mult mai multe detalii legate de Apple Watch şi nu numai, de vreme ce Apple pregăteşte conferinţa WWDC anuală pentru data de 13 iunie.

  Sursa: http://mashable.com/Mashable

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.