More

  Apple va analiza conţinutul iPhone-ului găsit în barca celor doi adolescenţi dispăruţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un dispozitiv iPhone 6 este piesa centrală într-o investigaţie din statul Florida, în care doi adolescenţi au dispărut fără urmă.

  În luna iulie 2015, doi adolescenţi de 14 ani, Austin Stephanos şi Perry Cohen au plecat într-o plimbare cu barca în Oceanul Atlantic, aceştia dispărând fără urmă. Corpurile celor doi adolescenţi nu au fost recuperate.

  Garda de Coastă a Statelor Unite a declanşat o operaţiune de căutare de 8 zile a celor doi, dar fără succes. Luna trecută, barca a fost găsită la 100 de mile de ţărm, în Bermuda, pe barcă fiind găsit un iPhone care aparţinea lui Austin Stephanos.

  iPhone-ul a fost returnat tatălui, iniţial, dar mama lui Cohen a apelat la instanţa judecătorească pentru ca dispozitivul să fie predat experţilor criminalişti pentru analizarea conţinutului ca probă pentru a descoperi unde ar putea fi cei doi adolescenţi.

  O audiere de urgenţă a fost convocată, iar sentinţa a fost pentru analizarea datelor găsite pe iPhone, de către autorităţi.

  Apple, potrivit declaraţiilor avocatului familiei Stephanos, a fost de acord să preia dispozitivul şi să analizeze conţinutul, să sigileze toate probele culese şi să retransmită instanţei de judecată dispozitivul şi toate probele culese.

  Nu este foarte clar cum va proceda Apple pentru analizarea datelor găsite pe iPhone-ul lui Austin Stephanos, dar dispozitivul a fost grav afectat de apă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.