More

  Noua tastatură Google pentru Android este perfectă pentru utilizarea cu o singură mână

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a dezvoltat o tastatură pentru dispozitivele Android, care are un mod de utilizare pentru o singură mână, dar şi foarte multe alte funcţionalităţi.

  Utilizatorii care folosesc dispozitive Nexus sau care au instalat Google Keyboard pentru Android, pot beneficia de cea mai nouă tastatură de la Google, cu funcţionalităţi extrem de utile.

  Poate lucrul cel mai important este că tastatura are un mod de operare pentru o singură mână, o necesitate tot mai stringentă pentru utilizatori.

  Este o funcţionalitate cât de poate de necesară pentru dispozitivele Nexus, care nu beneficiază de funcţionalităţi native pentru modul de operare cu o singură mână, cum au dispozitivele Samsung Galaxy S7 sau LG G5.

  Modul de operare cu o singură mână poate fi activat din setările tastaturii Google sau poate fi setată pe măsură ce tastezi, ţinând apăsat pe virgulă.

  tastatura-nexus

  O altă funcţionalitate este eliminarea anumitor cuvinte din dicţionarul cu sugestii. Acest lucru poate fi realizat prin apăsarea îndelung pe cuvântul pe care vrei să îl elimini din listă.

  De menţionat este şi faptul că poţi accesa atât tastele numerice, cât şi lista de emoji din meniul pentru simboluri. Dacă în timp ce tastezi ai greşit un cuvânt întreg, acesta poate fi şters foarte simplu doar printr-un gest cu degetul spre stânga.

  Meniul de setări permite şi ajustarea dimensiunii pe care tastatura o poate avea, pentru a stabili înălţimea, în funcţie de degetele fiecărui utilizator, ceea ce permite ajungerea la toate tastele, fără efort.

  Actualizarea va ajunge în curând pe magazinul Play Store, dar cine doreşte să obţină mai devreme funcţionalitatea noii tastaturi, o poate face accesând APK Mirror.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.