Samsung Galaxy Note 6: Noi zvonuri şi detalii apar în presă

Mădălina Gănescu
- 5.05.2016, 14:52 în Smart
0

SHARES

Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea memorie internă de până la 256 GB şi o baterie de 4200 mAh, potrivit unui anunţ Weibo. În plus, phabletul ar putea veni chiar şi cu ecran curbat.

De asemenea, se zvoneşte despre Galaxy Note 6 că va avea un display QHD de 5.8 inchi, procesor Qualcomm Snapdragon 823, o variantă mai bună a Snapdragon 820, dar se pare că Samsung ar putea avea şi versiunea cu Exynos.

Dispozitivul Note 6 s-ar părea că va avea 6 GB de RAM şi certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă. În plus, raportul menţionează că phabletul ar putea veni chiar şi versiunea de ecran curbat, care va fi vândută împreuntă cu varianta cu ecran plat.

În luna februarie a acestui an, Samsung a anunţat că a început producţia în masă de memorii de 258 GB pentru smartphone-uri şi tablete, motiv pentru care am putea lua în considerare faptul că această tehnologie nouă de memorie ar putea fi folosită şi în cazul Galaxy Note 6.

Rapoartele care arată că noul dispozitiv phablet de la Samsung va avea display curbat de 5.8 inchi QHD, procesor Snapdragon 823 şi 6 GB de RAM au mai ieşit la iveală în ultima perioadă, dar există, de asemenea, rapoarte care indică faptul că telefonul ar putea avea chiar şi 8 GB de RAM. Oricum ar fi, Samsung este aşteptat să lanseze telefonul în luna iulie a acestui an cu sistemul de operare Android N instalat.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!