More

  Telekom lansează SEA HERO QUEST, un joc inovator pentru dispozitive mobile care ajută în lupta împotriva demenţei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom România anunţă lansarea unui joc inovator pentru dispozitive mobile, numit Sea Hero Quest. Este vorba despre un joc care îmbină plăcerea de a juca cu susţinerea unei cauze pentru binele comunităţii. Cu alte cuvinte, Sea Hero Quest are menirea de a ajuta în lupta împotriva demenţei.

  Sea Hero Quest este un joc pentru dispozitive mobile disponibil pe mai multe platforme şi conceput special pentru a contribui la dezvoltarea înţelegerii cu privire la orientarea în spaţiu şi la modul de funcţionare a zonei responsabile cu mişcarea din creierul uman.

  „Ne bucură că Telekom România poate contribui la un asemenea proiect extraordinar de cercetare mondială. Acoperirea Deutsche Telekom este cheia succesului acestui joc inovator, Sea Hero Quest. Miza unui număr cât mai mare de jucători este importantă pentru noi toţi, aşadar, vă provoc să facem bine să ne jucăm”, spune Ruxandra Vodă, Director Comunicare Telekom România.

  Jocul a fost lansat în data de 4 mai la Berlin şi în data de 5 mai în România şi are deja peste 140.000 de download-uri.

  “Nu este un simplu joc, este o misiune de a ajuta oamenii de știință să lupte împotriva demenței.”

  Poate sună prea bine pentru ca să fie adevărat, dar acesta chiar este un joc, în care tu te distrezi urmărind creaturi ce trăiesc în ape magice și mlaștini și în același timp ajuți la lupta împotriva bolii ce afectează 45 de milioane de oameni din lumea întreagă.

  2 minute de SEA HERO QUEST echivalează cu date obținute în 5 ore de cercetare desfășurată în laborator.

  Dezvoltată de GLITCHERS, prezentată de Deutsche Telekom și susținută de oamenii de știință de la University College London și University of East Anglia și oamenii minunați de la Alzheimer’s Research, SEA HERO QUEST reprezintă un vârf al științei și al jocurilor, ce va schimba pentru totdeauna modul în care se desfășoară cercetarea în domeniul demenței.

  Unul dintre primele simptome ale demenței este pierderea abilităților de navigare. Doctorii nu pot face diferența între pierderea orientării din cauza afecțiunii sau din cauza vârstei, deoarece nu există referințe după care să se poată ghida.

  Cel puțin deocamdată… pentru că, pe masură ce te joci, informații legate de navigare sunt înregistrate anonim, salvate în siguranță și corelate cu datele de la alți jucători de pe toată suprafața globului, construind astfel cea mai mare bază de date provenite de la utilizatori pentru a crea un standard în ceea ce privește orientarea în spațiu a oamenilor. Această resursă incredibilă va contribui la dezvoltarea unui nou mod de diagnosticare și tratare a demenței.

  Navighează pe Arctic Rivers, Golden Shores și Mystic Marshes (și Kano Reef în curând), colecționează amintiri în jurnalul tău și urmărește creaturile magice, precum Adorabella, Galleo și Octopoid. Colecționează cât mai multe stele de mare și folosește-le pentru a-ți personaliza barcuța cu o nuanță nouă de vopsea, un set de steaguri și multe altele!

  Deutsche Telekom susține împărtășirea experiențelor împreună, de aceea îți prezintă SEA HERO QUEST – un joc ce ajută oamenii de știință să lupte împotriva demenței și contribuie la un viitor în care amintirile sunt împărtășite, nu pierdute înainte de vreme.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.