More

  Un călugăr chinez a fost mumificat şi acoperit cu aur

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Corpul unui călugăr chinez a fost ţinut pentru 4 ani de zile într-un butoi pentru a fi mumificat. În 2015, recipientul a fost deschis, iar corpul era în totalitate mumificat, informează TechInsider.io.

  Specialiştii au luat decizia de a îmbrăcat corpul mumificat al călugărului chinez în aur, procesiunea fiind de fapt o modalitate prin care călugării sunt onoraţi.

  Călugărul chinez a cărui corp a fost mumificat şi acoperit cu aur se numea FU HOU şi a murit în anul 2012, la vârsta de 94 de ani. În cel mai scurt timp, corpul acestuia a fost pregătit de către experţi pentru mumificare şi sigilat apoi într-un butoi foarte mare.

  In this photo taken March 16, 2016, a man takes a photo of the mummified body of revered Buddhist monk Fu Hou in Quanzhou city in southeastern China's Fujian province. The monk, who died in 2012 at the age of 94, was prepared for mummification by his temple to commemorate his devotion to Buddhism. The mummifed remains were then treated and covered in gold leaf, a practice reserved for holy men in some areas with strong Buddhist traditions. (Chinatopix via AP) CHINA OUT

  Specialiştii au deschis butoiul, au tratat corpul mumificat, după care a îmbrăcat rămăşiţele în lac şi aur. Budiştii din zonă au sperat că FU HOU va servi ca sursă de inspiraţie pentru fraţii budişti.

  Aceştia sunt de părere că numai un călugăr virtuos ar putea supravieţui procesului de mumificare. FU HOU a început să practice budismul la vârsta de 17 ani şi a reprezentat o sursă de inspiraţie pentru mulţi reprezentanţi ai religiei care a fost adusă din subcontinentul Indian în urmă cu mai bine de 2000 de ani.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.