More

  SAMSUNG ROMÂNIA vorbeşte despre preţul de reparare al sticlei/display-ului Galaxy S7 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SAMSUNG ROMÂNIA răspunde cu privire la costul de reparare al sticlei/display-ului Galaxy S7 Edge.

  UPDATE: 12/05/2016 – PRET REPARARE STICLĂ/DISPLAY SAMSUNG GALAXY S7 EDGE

  » Orange România – preţ estimativ 1020 lei
  » ESD ROM – preţ de reparare de 1140 lei display + 80 lei manoperă. Doar vinerea, în locaţia Bld. Nicolae Caramfil, nr. 85A, beneficiaţi de manoperă 0.

  După o perioadă de mai bine de 6 săptămâni, Samsung România a răspuns la întrebările Noobz.ro cu privire la costurile de reparare a sticlei/display-ului smartphone-ului Samsung Galaxy S7 Edge. Aşa cum putem observa din informaţiile de mai jos, după tot acest timp de aşteptare, nu primim nici de data aceasta un răspuns clar, cu preţuri estimative pentru reparea sticlei/display-ului Galaxy S7 Edge. În schimb, ne este confirmată informaţia potrivit căreia: „costul este mai mare decât cel plătit pentru ecranul unui model flat”.

  NOOBZ: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt cele mai bune telefoane din portofoliul Samsung şi, pâna acum, cele mai bune de pe piaţa. Se zvoneşte că, în urma unui accident, dacă display-ul sau sticla smartphone-ului se sparg, reparaţiile ar costa undeva în jurul a jumătate din preţul telefonului, asta în cazul în care dispozitivul nu este în garanţie. Care sunt de fapt costurile unei astfel de reparaţii şi, ce acoperă, în cele din urmă, garanţia de 2 ani de zile?

  SAMSUNG ROMÂNIA: Pe o perioadă de 2 ani de la achiziție, Samsung garantează că produsele sale nu prezintă vicii de fabricație cu privire la materiale sau calitatea execuției.

  Excepție fac cazurile în care produsul a fost defectat în urma acțiunii unor factori externi, independenți de producător, care au dus implicit la nefuncționarea parțială sau totală a produsului. Prețul final al reparației este stabilit de partenerii noștri – unul dintre cele 4 service-uri autorizate Samsung.

  NOOBZ: Ne puteţi spune, cu aproximaţie, care ar fi costurile de înlocuire a mufei de încărcare, a display-ului sau a sticlei de protecţie pentru Samsung Galaxy S7, respectiv S7 Edge?

  SAMSUNG ROMÂNIA: Prețurile nu sunt stabilite de Samsung, ci de partenerii noștri.

  Reamintim faptul că, de la service-urile autorizate Samsung România putem primi informaţii cu privire la costurile de reparare ale sticlei/display-ului S7 Edge doar după o verificare a dispozitivului şi o diagnosticare.

  NOOBZ: De asemenea, în urma unor testări de reparare a Samsung Galaxy S7, în cazul în care se strică mufa de încărcare a dispozitivului, pentru a fi înlocuită, trebuie îndepărtat atât display-ul, cât şi sticla de protecţie. Care sunt riscurile la care se supun utilizatorii care refuză să-şi aducă smartphone-ul S7 Edge în service şi optează pentru un service neautorizat de la colţul strazii, care oferă tarife de reparare mult mai mici?

  SAMSUNG ROMÂNIA: Putem confirma că pentru un client care solicită repararea ecranului spart al unui telefon Galaxy S6 Edge sau S7 Edge, costul este mai mare decât cel plătit pentru ecranul unui model flat, ținând cont de costurile mai ridicate pentru piesele componente ale celui dintâi. Pentru modelul flat, putem înlocui separat mufa de încărcare/ conectorul USB însă, în cazul modelelor Edge, trebuie înlocuit întregul ansamblu format din display și sticlă de protecție și implică costuri diferite.

  Adăugăm că atât S7 flat, cât și S7 Edge, au fost proiectate astfel încât conectorul de încărcare/USB să fie rezistent la coroziunea cauzată de apă – o caracteristică foarte apreciată de utilizatori. În ceea ce privește locul în care trebuie reparat un telefon, le recomandăm clienților să apeleze întotdeauna la centrele partenere autorizate, pentru că doar în acest fel pot avea certitudinea că funcțiile și capabilitățile produsului vor fi păstrate.

  Service-ul pentru telefoanele și tabletele Samsung este asigurat de 4 parteneri: ESD-ROM în punctele Samsung Service Plaza Nord și Samsung Service Plaza Vest, Orange, pentru produsele achiziționate prin rețeaua Orange, Regenersis pentru produsele achiziționate din magazinele Vodafone și Germanos pentru produsele achiziționate de la Telekom. De asemenea, partenerii oficiali Samsung sunt menționați și în certificatul de garanție primit la achizionarea produselor.

  Între timp, pe adresa redacţiei a ajuns o factură în valoare de 342.72 EURO, pe care o utilizatoare Samsung Galaxy S7 Edge a fost nevoită să o achite în urma reparării sticlei/display-ului smartphone-ului flagship Galaxy S7 Edge.

  13073201_1347203691975482_1333075895_o

  Aşadar, ni se confirmă încă o dată că preţul este unul, aşa cum am mai spus, ENORM, şi că, aşa cum ni s-a transmis de către unul dintre reprezentanţii Samsung România: „Samsung Galaxy S7 Edge nu se adresează publicului cu venituri mici şi medii din România. Pentru această categorie de utilizatori, Samsung oferă alte modele, cum sunt cele din seria Galaxy A (2016), respectiv A5 și A3.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.