La 94 de ani, ultima dorinţă a fost să apară 5 secunde la TV, să spună doar 3 cuvinte

Mădălina Gănescu
- 7.05.2016, 10:26 în Cultura
0

SHARES

Shirley Batchelder a dus o viaţă lungă şi fenomenală. La vârsta de 94 de ani, aceasta pictează, îşi prinde flori în păr, petrece timp cu familia sa şi joacă bingo cu prietenii.

A fost căsătorită pentru 57 de ani cu un bărbat „cu părul creţ”, care era „cât se poate de frumos”, a declarat aceasta pentru WSMV Channel 4 News, şi acceptă vizite chiar şi de la străini la azilul de bătrând Steeple Chase Manor.

„Vino la uşă şi spune că vrei să o vezi pe Shirley. Este doar o Shirley aici, iar aceea sunt eu.”, precizează bătrâna în interviu.

Deşi Shirley a dus o viaţă minunată, aceasta mai avea o singură dorinţă neîndeplinită pe lista sa de vara trecută. Probabil vă întrebaţi ce şi-ar mai putea dori cineva la vârsta de 94 de ani: să urce pe munţi, să sărute o vedetă, să înoate cu delfinii? Ei bine, nu. Nimic din toate astea.

Această nonagenară şi-a dorit doar să cumpere 5 secunde de spaţiu comercial la TV pentru a împărtăşi 3 cuvinte simple, dar extrem de puternice comunităţii sale. Astfel, aceasta a contactat WSMV pentru a vedea dacă acest lucru este posibil. În loc să o taxeze pentru acest timp, staţia din Nashville a decis să creeze o poveste din acest subiect, informează New York Daily News, pentru a i se oferi mai mult timp decât este necesar pentru a-şi face mesajul auzit.

Care au fost cuvintele pe care Shirley a vrut să le împărtăşească?

„Iubiţi-vă unii pe alţii!”(Love one another).

Cele 5 secunde nu puteau fi folosite mai bine de atât, iar acum, potrivit WSMV, Shirley este „extrem de fericită că lista cu dorinţe este goală”.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!