More

  La 94 de ani, ultima dorinţă a fost să apară 5 secunde la TV, să spună doar 3 cuvinte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Shirley Batchelder a dus o viaţă lungă şi fenomenală. La vârsta de 94 de ani, aceasta pictează, îşi prinde flori în păr, petrece timp cu familia sa şi joacă bingo cu prietenii.

  A fost căsătorită pentru 57 de ani cu un bărbat „cu părul creţ”, care era „cât se poate de frumos”, a declarat aceasta pentru WSMV Channel 4 News, şi acceptă vizite chiar şi de la străini la azilul de bătrând Steeple Chase Manor.

  „Vino la uşă şi spune că vrei să o vezi pe Shirley. Este doar o Shirley aici, iar aceea sunt eu.”, precizează bătrâna în interviu.

  Deşi Shirley a dus o viaţă minunată, aceasta mai avea o singură dorinţă neîndeplinită pe lista sa de vara trecută. Probabil vă întrebaţi ce şi-ar mai putea dori cineva la vârsta de 94 de ani: să urce pe munţi, să sărute o vedetă, să înoate cu delfinii? Ei bine, nu. Nimic din toate astea.

  Această nonagenară şi-a dorit doar să cumpere 5 secunde de spaţiu comercial la TV pentru a împărtăşi 3 cuvinte simple, dar extrem de puternice comunităţii sale. Astfel, aceasta a contactat WSMV pentru a vedea dacă acest lucru este posibil. În loc să o taxeze pentru acest timp, staţia din Nashville a decis să creeze o poveste din acest subiect, informează New York Daily News, pentru a i se oferi mai mult timp decât este necesar pentru a-şi face mesajul auzit.

  Care au fost cuvintele pe care Shirley a vrut să le împărtăşească?

  „Iubiţi-vă unii pe alţii!”(Love one another).

  Cele 5 secunde nu puteau fi folosite mai bine de atât, iar acum, potrivit WSMV, Shirley este „extrem de fericită că lista cu dorinţe este goală”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.