More

  Tim Cook merge în China ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de Apple

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tim Cook, CEO-ul Apple, va efectua o vizită în China în cursul acestei săptămâni, potrivit unei informaţii publicate de The Guardian.

  Citând surse apropiate Apple, deplasarea şefului Apple la Beijing ar avea ca scop controlul şi gestionarea daunelor. Apple a înregistrat primul declin în vânzările dispozitivelor iPhone, după ani la rând de creştere.

  O mare contribuţie la această scădere a vânzărilor a venit din partea pieţei din China, care este una dintre cele mai importante din lume, în afară de cea din SUA.

  Un factor care a contribuit la acest declin este şi scăderea brandului în popularitate, iPhone-ul nemaifiind atât de atractiv cum a fost odată.

  Desigur, nici creşterea în popularitate a companiei chinezeşti Huawei nu a fost un factor care să favorizeze gigantul american, Guvernul chinez adoptând o politică protecţionistă care favorizează companiile locale.

  Desigur, mulţi vor spune că înregistrarea unui venit de 10,5 miliarde de dolari în numai trei luni nu este un lucru tocmai rău. Cu siguranţă nu este, dar cu toate acestea este o scădere.

  Din acel moment, Tim Cook a aruncat pe piaţă mai multe informaţii care ar caracteriza dispozitivul de următiare generaţie, presupus a fi iPhone 7. Dacă coroboram acest lucru cu vizita în China, este evident că avem de-a face cu o acţiune care vizează controlul daunelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.