More

  iPhone 7 de la Apple nu va avea niciun port Smart Connector

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La începutul acestui an au existat discuţii potrivit cărora iPhone 7 de la Apple va include un port Smart Connector. Este vorba despre portul folosit de Apple pe iPad Pro pentru a menţine o conexiune wireless cu accesoriul Smart Keyboard.

  Smart Connector transferă atât date, cât şi putere între tabletă şi accesoriu. O imagine cu posibilul iPhone 7 de la Apple a dezvăluit cele 3 puncte folosite pentru Smart Connector pe spatele telefonului. Acest aspect a condus la zvonurile potrivit cărora mufa jack de 3.5 mm va dispărea de pe iPhone 7 şi va fi înlocuită de căşti sau alte dispozitive care se conectează la iPhone via Smart Connector.

  smc-a

  Dar acum, website-ul japonez Mac Otakara spune că nu va exista un port Smart Connector pe iPhone 7. În plus, o nouă imagine cu dispozitivul mobil arată un circuit care dezvăluie că mufa jack de 3.5 mm va fi implementată de fapt pe iPhone 7.

  Un alt zvon lansat în spaţiul public este acela că iPhone 7 va fi rezistent la apă. Ultimele informaţii pe care le-am auzit pe marginea acestui subiect au inclus cuvintele flat şi buton home digital.

  Problema este că, oricât am încerca să stabilim care zvonuri sunt reale cu adevărat, nu reuşit nici măcar să ne apropiem puţin de realitate, mai ales pentru că nu am primit până acum nicio informaţie oficială din partea reprezentanţilor companiei, iar Tim Cook, CEO-ul Apple, ne-a pus doar în temă că ceea ce va oferi Apple va schimba în totalitate stilul nostru de viaţă.

  Există atât de multe posibilităţi, atât de multe zvonuri. Se vorbeşte, de asemenea, chiar despre un iPhone 7 Plus. Totuşi, mai sunt aproximativ 4 luni de zile până când Apple va lansa cu adevărat un flagship nou, aşa că nu ne rămâne decât să ne păstrăm calmul şi că aşteptăm să primim cât mai multe informaţii şi poate chiar reprezentanţii companiei să confirme unele dintre ele.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.