OnePlus 3 va avea un ambalaj simplu, dar captivant

Mădălina Gănescu
- 9.05.2016, 11:43 în
0

SHARES

Zilele trecute, am văzut o serie de imagini cu ceea ce pare a fi smartphone-ul OnePlus 3. Astăzi, avem posibilitatea să vedem cum va arăta ambalajul în care va fi împachetat dispozitivul, dar partea cea mai interesantă este că: avem de unde alege.

De ce atât de multe opţiuni de cutii? Poate fi pentru că numărul furnizorilor este mare, poate că OnePlus nu a decis încă care este cea mai bună versiune sau, cine ştie, telefonul va fi vândut în diferite cutii, în funcţie de regiune.

Desigur, toate variantele au un aspect în comun: prezintă o combinaţie de roşu cu alb, lucru ce oferă un aspect minimalist.

oneplus3

OnePlus 3 este aşteptat să vină cu un display cu diagonala de 5.5 inchi cu rezoluţie 1080 x 1920, procesor Snapdragon 820 şi am putea să îl vedem în 2 variante: una cu 4 GB de RAM şi 32 GB memorie internă şi alta cu 6 GB de RAM cu 62 GB sau 128 GB memorie internă.

Ne aşteptăm ca dispozitivul să aibă o cameră pe spate de 16 MP şi una frontală de 8 MP pentru selfie-uri şi conversaţii video. Un zvon recent indică faptul că bateria de pe dispozitiv va avea 3500 mAh.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!