More

  Noul flagship Moto va avea display AMOLED & ShatterShield

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se vorbeşte de ceva vreme despre dispozitivele mobile pe care Motorola le are în lucru, care sunt cunoscute drept smartphone-urile Moto X, ca de altfel şi DROID.

  Ultima informaţie apărută în presă ne arată că, noile telefoane Motorola sub umbrela Lenovo ar putea avea display-uri indestructibile.

  HellomotoHK a publicat o imagine care prezintă, se pare, „Noul flagship Moto cu display AMOLED & ShatterShield”. Aşa cum vedem din imagini, comparativ cu celelalte imagini care au circulat zilele acestea cu seria Moto X sau Moto G, dispozitivul de astăzi are clar logo-ul MOTO deasupra senzorului de amprentă de pe faţa dispozitivului.

  moto x force

  ShatterShield este o tehnologie care va aduce plus valoare noii generaţii de smartphone-uri pe care Motorola le va lansa în curând. În plus, linia Moto X va avea display-uri AMOLED, lucru ce nu a fost valabil şi pentru variantele de anul trecut. Din motive necunoscute de noi, Motorola a optat pentru LCD-uri pe Moto X Style şi Moto X Play, o schimbarea majoră de la AMOLED-urile prezente pe Moto X original şi a 2-a generaţie Moto X.

  moto

  Rămâne de văzut dacă Motorola sub brandul Lenovo va lansa cu adevărat o serie de smartphone-uri cu ecrane indestructibile, iar mai multe detalii vom afla cu siguranţă în perioada ce urmează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.