More

  WhatsApp Web face mai uşoară viaţa oamenilor de afaceri şi studenţilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În urmă cu doar câteva zile am anunţat că WhatsApp are de acum aplicaţii desktop pentru Windows şi Mac. Ei bine, începând de astăzi, WhatsApp a adăugat suport pentru trimiterea documentelor prin intermediul interfeţei Web.

  Mulţumită WhatsApp Web (şi aplicaţiilor pentru desktop) care ilustrează întreaga aplicaţie pe care o ai pe aplicaţia de mobile, de acum poţi trimite orice document de pe Andoid sau iOS direct pe desktop sau OS X şi invers.

  Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul WhatsApp Web şi să sincronizezi aplicaţia WhatsApp de pe telefon cu cea de pe desktop. Acest lucru este necesar pentru că WhatsApp nu salvează conversaţiile pe servere.

  În timpul în care mesajele sunt sincronizate, nu toate funcţiile din aplicaţia de mobile au fost transferate pe aplicaţiile Web/desktop. Până acum, trimiterea documentelor precum PDF sau MS Word era posibilă doar de pe telefon. Acest lucru s-a schimbat în ultimele zile, făcând astfel un pic mai simplu de folosit WhatsApp pentru business sau muncă legată de şcoală.

  Pur şi simplu, utilizatorul trebuie să dea click pe butonul cu agrafă pentru a ataşa un document de pe computer. Se pare că doar PDF şi documentele Office au suport şi ar putea interveni şi câteva limitări de dimensiune şi spaţiu. Înainte, puteai ataşa doar video-uri şi fotografii din calculator sau puteai realiza unele noi cu ajutorul camerei web.

  Ultimele zvonuri indică faptul că WhatsApp va primi în curând un update pentru aplicaţia de mobile cu posibilitatea de a ataşa documente arhivate la conversaţii. Vom reveni cu mai multe detalii de îndată ce le vom avea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.