More

  Google angajează şoferi care să testeze maşinile care se conduc singure

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google ia cât se poate de în serios industria auto şi, deşi au existat o serie de incidente în care maşinile sale autonome au fost implicate, gigantul nu se lasă cu una cu două.

  Cea mai nouă şi importantă ştire vine din statul Arizona, SUA, unde Google angajează şoferi pentru testarea maşinilor sale autonome, Google Car. Astfel, potrivit The Verge, în autoturisme se vor afla şoferi care să preia controlul acestora ori ce câte ori este necesar.

  Pentru o testare a maşinii autonome Google, şoferii trebuie să aibă la dispoziţie între 6 – 8 ore pe zi şi se încheie un contract pentru o perioadă de 1 – 2 ani. În ceea ce priveşte salarizarea, şoferii vor primi 20 dolari/oră, adică 120 – 160 dolari/zi.

  „Angajații trebuie să ofere feedback echipei de ingineri atât scris, cât și verbal”, informează Google.

  Şoferii care participă la teste trebuie să deţină studii universitare și să nu fi avut antecedente penale. „Rolul este atât de nou încât nu căutăm un anumit tip de persoane. Am angajat oameni din diferite medii”, declară Brian Torcellini, director în cadrul diviziei de mașini autonome a Google.

  Mașinile care se conduc singure de la Google au fost deja testate pe o distanță totală de peste 3 milioane de kilometri pe drumurile din SUA, în cei peste 6 ani de la demararea proiectului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.