Nintendo vrea să se extindă în producţia de filme pentru marile ecrane

Mădălina Gănescu
- 16.05.2016, 15:20 în Gaming
0

SHARES

Nintendo ţinteşte spre industria de filme, care ar putea să aducă personajele mult iubite de public în cinema-urile din întreaga lumea. După ce a lansat o sumedenie de jocuri pentru dispozitive mobile, unele mai ciudate, dar de succes, precum Miitomo, Nintendo vrea să aducă Mario & Co. în filme.

Preşedintele companiei, Tatsumi Kimishima, a declarat pentru publicaţia japoneză Asahi Shimbun că Nintendo se află în tratative cu o serie de companii de producţie pentru a extinde operaţiunilor în producţia de filme.

Acestă mutare va ajuta la popularizarea şi mai mare a Nintendo la nivel global, într-un timp în care compania încearcă din greu să adauge noi factori care să atragă utilizatorii către console. Kimishima a spus că o decizie finală va fi luată „în viitorul nu foarte îndepărtat”.

Nu ar fi pentru prima dată când personajele Nintendo apar pe marile ecrane. În 1993, filmul de acţiune „Super Mario Bros” a avut foarte mare succes. Bob Hoskins, care a jucat rolul principal, a declarat că acela a fost „cel mai îngrozitor lucru pe care l-a făcut vreodată”.

De data aceasta, Nintendo se va concentra probabil pe animaţia 3D, dacă este să luăm în calcul succesul Pixar şi DreamWorks. Tatsumi Kimishima spunea că orice film va fi lansat în anii ce vin nu vor fi ceva cu ce ne-am obişnuit deja.

Nintendo ar putea să se inspire din filmul The Angry Birds, dar rămâne de văzut ce ne va pregăti cu adevărat compania în cele din urmă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!