More

  Xiaomi preia locul 2 în piaţa de dispozitive portabile, Apple trece pe locul 3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă până acum Apple ocupa a 2-a poziţie în piaţa de dispozitive wearable, acum compania din Cupertino este devansată de Xiaomi, pe primul loc aflându-se în continuare Fitbit.

  Apple a livrat în intervalul Q1 2016 doar 1.5 milioane dispozitive, mult sub cele 3.7 milioane unităţi livrate de Xiaomi. În continuare pe primul loc, Fitbit pierde însă teren, ritmul de creştere mult mai lentă comparativ cu Xiaomi lucru ce ne indică faptul că poziţiile s-ar putea inversa în viitorul apropiat.

  Mulţumită gamei Gear S2 şi Gear S2 Classic, Samsung se bucură de asemenea de o ascensiune, dar acest lucru nu ajută compania să devanseze producătorul Garmin.

  Piaţa de accesorii smart este în continuă ascensiune, iar noile gadgeturi prin din ce în ce mai mult la public, datorită modului în care sunt realizate, dar şi a funcţionalităţii cât mai extinse.

  „Vestea bună este că piaţa de wearable continuă să se maturizeze şi să se extindă”, notează Ramon Llamas de la IDC. „Dispozitivele portabile pe care le vedem astăzi sunt cu câţiva paşi mai în faţă decât le-am văzut când a început piaţa, lucrurile dezvoltându-se tot mai mult în ceea ce priveşte forma, funcţia şi moda. Acest lucru le menţine relevante. Încă un aspect este extrem de important, aceasta piaţa devine din ce în ce mai aglomerată, iar succesul nu este garantat pentru toată lumea.”

  Sursa: businesswire

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.