Wherecom S3 de la Omate este smartwatch-ul ideal pentru persoanele în vârstă

Mădălina Gănescu
- 17.05.2016, 15:48 în Smart
0

SHARES

Persoanele mai în vârstă se pot bucura şi ele de dispozitivele wearable, mai ales pentru că Omate a lansat cel mai nou model de smartwatch, Wherecom S3, ce prezintă o interfaţă cu meniuri simple şi extrem de uşor de folosit.

Wherecom S3 de la Omate vine cu conectivitate 3G şi GPS, ba chiar conţine şi un buton SOS, care ar putea reprezenta cel mai important element al dispozitivului wearable.

Ori de câte ori utilizatorul se află în pericol, nu se simte bine sau îi este greu să folosească smartphone-ul pentru a da un telefon după ajutor, tot ce trebuie să facă acesta este să apese butonul SOS pentru a fi localizat imediat de persoanele de contact care primesc coordonatele grafice.

Wherecom S3 funcţionează cu sistemul de operare Android şi prezintă aplicaţii preinstalate pentru contacte sau care oferă notificări pentru orele la care utilizatorul ar trebui să îşi ia medicamentele.

S3 dispune de un procesor dual-core MediaTek de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 4 GB şi baterie de 600 mAh (cu autonomie de trei zile, potrivit producătorului). Ecranul are o diagonală de 1,54 inci şi rezoluţie de 320 x 320 pixeli. Ceasul include şi pedometru.

Omate Wherecom S3 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie a acestui an la preţul de 150 de euro.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!