More

  Huawei sprijină Daydream, platforma VR dezvoltată de Google

  Huawei este încântată să fie unul din primele branduri de telefoane care sprijină Daydream, platforma VR dezvoltată de Google.

  Huawei este nerăbdătoare să lucreze cu Google și cu alți lideri din industrie pentru a construi un ecosistem și pentru a aduce experiențele bogate și complete, oferite de Daydream, utilizatorilor prin intermediul inovațiilor în materie de dispozitive VR, aplicații și conținut.

  Huawei va prezenta dispozitive care permit experiențe Daydream, integrând noile procesoare Huawei Kirin și Qualcomm. Huawei va anunța telefoane, căști și telecomenzi care să suporte platforma Daydream până la finalul anului 2016.

  Ceea ce Google îşi propune cu proiectul Daydream nu este ceva ieşit din comun. Scopul companiei este de a furniza dispozitive de realitate virtuală tuturor utilizatorilor la un preţ accesibil şi într-un format mobil.

  La evenimentul de lansare a platformei Daydream, cuvântul cheie a fost „prezenţa”. Prezenţa este acel lucru care determină pe utilizator să intre cu braţele deschise în lumea virtuală. Atunci când experienţa este atât de captivantă, utilizatorul chiar are senzaţia că se află în lumea descrisă de program, de simulare.

  Google a adoptat o altă abordare şi atacă industria realităţii virtuale din alt unghi. În loc să rivalizeze cu marii producători cum sunt Oculus Rift şi HTC Vive, vrea să construiască pe succesul proiectului Cardboard, prin intermediul unei platforme de realitate virtuală expansivă şi accesibilă, alături de specificaţii pentru dispozitive pe care atât Google, cît şi alţi producători le pot dezvolta.

  Dispozitivele „Daydream-ready” vor apărea la sfârşitul anului 2016, cu cerinţe minime hardware şi optimizări software create special pentru VR.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here