More

  (Update: nu mai e în stoc) OnePlus vrea să comanzi OnePlus 3 folosind un dispozitiv VR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Îţi vei dori dispozitivul de realitate virtuală gratuit Loop VR pentru a cumpăra OnePlus 3 înaintea tuturor. Lansarea VR de anul trecut pentru OnePlus 2 nu a făcut decât să pregătească fanii OnePlus pentru ceea ce are să aducă producătorul de smartphone-uri în 2016.

  UPDATE: Stocul de Loop VR de la OnePlus s-a epuizat.

  OnePlus a prezentat noul său dispozitiv de realitate virtuală, Loop VR, şi oferă 30.000 de unităţi gratuit (plus livrare gratuită) înainte de lansarea OnePlus 3.

  Acest lucru nu este doar pentru a impresiona fanii. Dacă vrei să achiziţionezi pentru prima dată un produs folosind realitatea virtuală, OnePlus 3 este smartphone-ul care dă tonul.

  Desigur, vorbim despre o strategie de marketing, dar faptul că primeşti gratuit un Loop VR nu poate decât să te facă mai fericit, chiar dacă poate părea o presiune pentru a cumpăra acel telefon.

  Chiar dacă OnePlus se va ocupa prima dată de fanii deja existenţi, strategia VR ar putea să convingă şi mulţi alţi utilizatori să investească în flagship-ul companiei. Aşa cum ne aducem aminte, OnePlus a făcut posibilă cumpărarea primelor 2 serii de smartphone-uri ale companiei doar prin intermediul invitaţiilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.