More

  Funcţia LIVE pe FACEBOOK primeşte transmisii nelimitate şi înregistrări interactive

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Recent, Mark Zuckerberg le explica fanilor printr-o transmisiune LIVE pe FACEBOOK cum pot să transmită la rândul lor un mesaj video LIVE, chiar dacă nu sunt vedete. Până acum exista o limită de 90 de minute de filmare, dar o dată cu noile actualizări lucrurile se schimbă.

  Nu numai că limita de 90 de minute a fost eliminată pentru cei care doresc să filmeze non-stop diverse evenimente, însă şi înregistrările sesiunilor live au fost îmbunătăţite pentru cei care le vizionează. Se pare că funcţia Live pe FACEBOOK devine încet, dar sigur, cea mai importantă componentă a popularei reţele de socializare.

  Cei care doresc să transmită LIVE evenimente mai lungi sau să poziţioneze o cameră care filmează LIVE diverse lucruri există de acum opţiunea de a iniţia fluxuri „Continuous Live Video”. Spre deosebire de sesiunile Live obişnuite, acestea nu vor fi salvate după terminarea transmisiei. Acestea funcţionează ca un flux video TV, fiind transmise o singură dată.

  Facebook spune că 2/3 dintre view-uri sunt înregistrate după ce trasmisiunea LIVE s-a încheiat. Această realizare a încurajat implementarea unui timeline care prezintă momentele în care au fost realizate cele mai multe comentarii sau au fost transmise cele mai multe reacţii.

  Potrivit TechCrunch, în curând utilizatorii vor putea să treacă direct la părţile pe care doresc să le vadă neapărat din filmare. Pe baza reacţiilor şi comentariilor, Facebook îţi va prezenta când au loc cele mai tari părţi din video.

  Funcţia Continuous Live Video a fost implementată deja în API-ul Facebook Live şi poate fi folosită de către cei interesaţi, în timp ce îmbunătăţirile pentru clipuri deja înregistrate sunt disponibile unui număr limitat de utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here