More

  VW investeşte 300 de milioane de dolari în compania Gett, care rivalizează Uber

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După investiţia pe care Apple a anunţat-o în compania chinezească de ride-sharing, care rivalizează Uber în China, a venit rândul VW, care a ales să investească 300 de milioane de dolari în compania Gett.

  Industria transportului este în continuă creştere, iar tot mai multe companii mari îşi manifestă interesul pentru acest segment.

  Gett este o companie start-up din New York, care are ca bază de operare continentul european şi activează în peste 60 de ţări.

  Producătorul auto Volkswagen a hotărât investirea a 300 de milioane de dolari. VW doreşte folosirea acestei investiţii ca un vârf de lance pentru extinderea pe acest segment de business.

  Potrivit informaţiilor din prezent, compania Gett ar fi fost evaluată la 2 miliarde de dolari, după ce iniţial, evaluarea era undeva la 575 de milioane de dolari. CEO-ul şi co-fondatorul Gett a confirmat că VW este singurul investitor din această tranşă.

  Gett a reuşit să strângă investiţii în valoare de 520 de milioane de dolari, între alţi investitori numărându-se Access Industries şi Kreos Capital.

  Este prima investiţie de aceste fel realizată de VW într-o companie de transport de tip ride-sharing, dar nu este prima de acest fel. GM a investit 500 de milioane de dolari în Lyft, alt competitor al Uber.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.