More

  SEAT lansează primul showroom virtual, numit SEAT Live Store

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  SEAT le oferă potenţialilor clienţi o experienţă într-un showroom virtual pentru prima dată în viaţă. Prin intermediul platformei SEAT Live Store, experţii SEAT duc utilizatorii pas cu pas într-un tur virtual pentru a descoperii toate funcţiile noului SEAT Ateca, în orice moment şi din orice loc.

  Cu acest sistem de comunicare online inovativ, brandul duce experienţa utilizatorului la următorul nivel digital, conceput pentru a le fi mai uşor clienţilor să aleagă o maşină. Proiectul face parte dintr-o transformare digitală prin care compania trece.

  În timpul apelului video, expertul SEAT din showroom plimbă utilizatorii în interiorul în în juul maşinilor cu 12 camere staţionare şi 4 camere mobile, toate filmând în timpul în care aceştia primesc răspunsuri la întrebări legate de echipament, tehnologie şi designul Ateca, ca de altfel şi a Leon sau Ibiza, cele 3 modele de maşini disponibile pe această platformă.

  În plus, orice cerere poate fi analizată, iar vehiculul poate fi configurat în timp real la cel mai apropiat dealer care poate fi localizat. Showroom-ul online este localizat în Barcelona şi a fost conceput pentru a folosi pieţelor din Spania şi Germania.

  „SEAT Lice Store este o modalitate prin care clienţii pot avea un contact iniţial, dar pentru un test drive cu maşina sau pentru a o achiziţiona, îi îndrumăm către un dealer auto”, spune Gert-jan Geerse, unul dintre reprezentanţii SEAT.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.