More

  Primele mașini de spălat vase cu program scurt de spălare din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, lansează pe piața din România primele mașini de spălat vase cu program scurt de spălare.

  Toate produsele din gama G6000 EcoFlex dispun de programul QuickPowerWash prin intermediul căruia vasele sunt spălate într-un interval de doar 58 de minute, o caracteristică unică pentru mașinile de spălat vase Miele. Mai mult, pentru a oferi un plus de curățare, mașinile de spălat vase din gama G6000 EcoFlex sunt folosite împreună cu tabletele Miele Ultra Tabs Multi, specifice clasei de curățare A. Tabletele speciale se dizolvă în 2-3 minute, fiind disponibile pentru curățarea vaselor încă de la începutul programului, pentru un plus de eficiență.

  “Vrem să le oferim clienților noștri cele mai bune servicii. De aceea, la achiziționarea unei mașini de spălat vase, ei vor primi, timp un an, detergent gratuit. Este o campanie pe care o desfășurăm până pe 30 noiembrie, iar tabletele oferite cumpărătorilor vor acoperi 300 de cicluri de spălare”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

  Primul pachet va fi oferit la achiziționarea produsului, iar restul de 14 pachete vor fi livrate după introducerea codului de voucher pe magazinul online Miele.

  Mașinile de spălat vase din gama G6000 EcoFlex au o serie de caracteristici cu patent Miele care vin în ajutorul consumatorului, precum sertarul pentru tacâmuri 3D, recunoscut pentru versatilitatea sa. Practic, lățimea, înălțimea și adâncimea sertarului sunt reglabile pentru a permite orice tip de încărcătură/vas.

  EcoFlex dispune și de un suport pentru pahare FlexCare care oferă o poziționare unică și sigură a paharelor cu picior și a cupelor, datorită dublurii de silicon și a suprafeței speciale.

  O altă caracteristică importantă este aceea că mașinile de spălat vase din gama Ecoflex pot fi accesate și prin aplicația Miele@mobile. Consumatorii pot folosi astfel smartphone-ul sau tableta pentru a verifica statusul mașinii de spălat vase sau pentru a-i controla funcțiile.

  Noile mașini de spălat vase dispun de cel mai mare grad de eficiență energetică prin intermediul funcției EcoTech de stocare a căldurii oferind în același timp cele mai bune rezultate de spălare și uscare. Totodată cu gama EcoFlex, clienții vor avea și un consum de energie redus cu 20 la sută.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.