More

  Cel mai securizat smartphone Android din lume costă 14.000 de dolari

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sirin Labs lansează Solarin, un smartphone Android super-securizat pentru „oameni foarte, foarte, inteligenţi.” Este vorba despre un dispozitiv Android care oferă securitate la grad de armată la preţul de 14.000 de dolari.

  Am văzut numeroase modele de smartphone-uri de lux, dar acest tip de dispozitiv despre care vorbim astăzi te determină să scoţi bani din buzunar pentru status, nu pentru funcţionalitate. Sirin vrea să aducă pe piaţă cel mai securizat smartphone din lume. Dar oare funcţiile oferite justifică costul?

  Moshe Hogeg, co-fondator Sirin Labs, crede că există 2 tipuri diferite de oameni bogaţi: cei care „sunt entuziasmaţi că au bani” şi care sunt dispuşi imediat să investească sume mari de bani în smartphone-uri cu rame de aur şi încrustate cu diamante şi „cei care respectă valoarea” şi sunt „oameni foarte, foarte, inteligenţi”.

  Dispozitivul mobil creat de Sirin Labs rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, are procesor Snapdragon 810 de la Qualcomm şi o baterie impresionantă de 4,000 mAh. Din păcate, dispozitivul cântăreşte 250 grame, adică un sfert de kilogram. Hogeg spun că smartphone-ul vine cu „cea mai bună cameră din lumea”, dar până acum cei care au realizat hands-on spun că imaginile obţinute sunt uşor neclare, iar flagship-urile lansate anul acesta sunt net superioare.

  Ecranul este LCD de 1440p IPS, iar dispozitivul vine cu 4 GB de RAM şi are 128 GB memorie internă. Hogeg spune că smartphone-ul este un dispozitiv pentru miliardari şi directori de companii, dar acesta are un singur slot de card SIM.

  Într-adevăr, nu vorbim despre un smartphone premium, cu funcţii high-end, ci despre cel mai securizat smartphone din lume, care potrivit Sirin Labs are rolul de a oferi securitate. Dar oare 14.000 de dolari nu este un preţ prea mare pentru acest lucru?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.