(UPDATE) OnePlus 3 se lansează oficial în data de 14 iunie (15 iunie în China)

Mădălina Gănescu
- 1.06.2016, 13:02 în Smart
0

SHARES

OnePlus lansează OnePlus 3 în doar 2 săptămâni. OnePlus a publicat un teaser pe website-ul companiei din China, care arată că OnePlus 3 va fi introdus în cadrul unei „conferinţe” în data de 15 iunie la orele 10:00 AM (ora Chinei).

UPDATE: OnePlusa confirmat că OnePlus 3 va fi lansat la nivel global în data de 14 iunie, la orele 12:30 PM. Invitaţiile au dispărut definitiv, utilizatorii VR vor putea să cumpere dispozitivul exclusiv în primele 2 ore, iar vânzarea pentru oricare alt client va începe la orele 15:00 PM.

În postarea de blog de pe website-ul Chinez, compania a confirmat că va introduce OnePlus 3 la eveniment. Teaser-ul sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului. OnePlus a cerut copiilor din diferite ţări să îşi lase imaginaţia să zburde şi să deseneze OnePlus 3. Rezultatele sunt adorabile.

OnePlus a lansat OnePlus 2 în data de 27 iulie 2015, iar anul aceasta se pare că lansarea OnePlus 3 va începe ceva mai devreme.

OnePlus nu susţine un eveniment de presă clasic pentru OnePlus 3. În loc, suntem invitaţi cu toţii să vizionăm prin intermediul dispozitivului de realitate virtuală (de preferat Loop) dezvăluirea noului telefon. Primele unităţi OnePlus 3 vor fi vândute prin intermediul VR, de asemenea.

OnePlus 3 va avea proceson Snapdragon 820, 4 GB de RAM sau 6 GB de RAM, 64 GB memorie internă şi ecran cu diagonala de 5.5 inchi, Full HD OLED, o baterie de 3,000 mAh şi cameră principală de 16 MP. Dispozitivul subţire de 7.3 mm va fi disponibil în 3 variante de culori: Black, Gray şi Gold.

Mai multe amănunte despre OnePlus 3 sunt disponibile aici. OnePlus va lansa probabil un anunţ pentru evenimentul internaţional foarte curând, aşa că rămâneţi cu ochii pe update-uri!

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!