More

  Review TP-LINK NC250: Camera HD care oferă un plus de siguranţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia să testez camera NC200 de la TP-LINK şi am fost plăcut impresionat de capacităţile sale, dar abia după ce am testat NC250 mi-am dat seama de cât de importantă este rezoluţia şi capacitatea de filmare pe timp de noapte.

  Este de prisos să înşir, din nou, motivele pentru care este important să ai un sistem de supraveghere în camera copilului (sau a „copilului patruped”), dar consier că trebuie să menţionez cateva aspecte cu care NC250 vine în plus faţă de modelul pe care l-am testat anterior.

  NC250

  Începem prin a menţiona că NC250 are o rezoluţie de 720p HD, ceea ce oferă o calitate a imaginii superioară. Dacă NC200 m-a surprins cu rapiditatea cu care imaginile sunt transmise în timp real, fluiditatea mişcărilor şi culorile imaginilor, NC250 oferă o calitate superioară, cu care foarte puţine camere de acest fel pot concura, mai ales la un asemenea preţ.

  Dacă înainte vedeam că Eden se joacă cu „ceva”, acum putem distinge şi ce este acel ceva. Ceva-ul are acum o asociere de nume şi a devenit fie „papuc”, fie „jucărie”, dar cert este că vedem clar ce pune la cale.

  nc250-nightvision

  Un alt aspect foarte important este funcţia de filmare pe timp de noapte, care combinată cu senzorul de mişcare ce activează filmarea automată este un „căţel de pază” mult mai de nădejde. Mai ales că ai şi posibilitatea de fi anunţat de orice eveniment.

  În rest, nimic nu este diferit faţă de NC200, referindu-ne la modul simplu de instalare. Nu ai nevoie de diplomă, de atestat sau cursuri. Camera poate fi instalata în 5 minute, cu tot cu găurile în tavan, dacă vrei să o poziţionezi într-un loc fix, pentru a avea o vedere de ansamblu a încăperii.

  În ceea ce priveşte preţul, camera nu este foarte ieftină, dar nici scumpă, pentru ceea ce oferă. Aceasta are un preţ ce oscilează între 290 RON si 310 RON, în funcţie de retailerul de la care o achiziţionaţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.