More

  Samsung anunţă producţia în masă a primului SSD de 512 GB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a anunţat marţi că a început producţia în masă a primului SSD de 512 GB, conceput pentru a fi utilizat în următoarea generaţie de PC-uri şi notebook-uri ultra-slim.

  În ciuda dimensiunilor mici, modulul este foarte rapid, putând atinge viteze de citire de până la 1,5 GB/s şi de scriere de până la 800 MB/s. PM971-NVMe are dimensiunile 20mm x 16mm x 1,5mm şi cântăreşte doar un gram.

  PM971-NVMe este construit folosind cipuri NAND de 20nm şi include 4 GB LPDDR4 RAM ca şi memorie cache.

  „Noul SSD BGA NVMe triplează performanţa pentru un SATA SSD tipic, în cea mai mică formă disponibilă, cu capacitatea de memorie de până la 512 GB”, spune Jung-bae Lee, vice-preşedinte senios, Memory Product Planning & Application Engineering Team, Samsung Electronics.

  SSD

  „Introducerea unui SSD de mici dimensiuni va ajuta companiile globale de PC-uri să lanseze la timp dispozitive computerizate mai subţiri şi mai stylish, în timp ce oferă consumatorilor un mediu de calcul mai satisfăcător.”

  Noul model va fi disponibil în versiuni de 512 GB, 256 GB şi 128 GB. Samsung nu a anunţat interfaţa prin care SSD-ul se conectează la PC, dar, ţinând cont de dimensiuni, PM971-NVMe poate fi instalat pe carduri M.2 sau poate fi încorporat direct în plăcile de bază ale laptopurilor sau tabletelor. Sursa: Samsung

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.