More

  Întreaga serie 6000 Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP Vision partener licențiat al Philips pentru producția de televizoare anunță că întreaga serie 6000 Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR. Compania a reușit de asemenea să introducă noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR.

  Captivanta tehnologie Ambilight creată de Philips apare acum în toată seria 6000 UHD cu excepția modelului 6101. Cea mai recentă și îmbunătățită versiune a platformei Android  TV (a treia generație) vine cu un conținut nou pentru serviciile de gaming și streaming video, în timp ce performanța super rapidă este garantată de procesorul quad core care acum este disponibil de la seria 6400 în sus.

  De asemenea, funcțiile seriei 6500 îmbunătățesc experiența captivantă oferită de multitudinea de aplicații Android TV, de la aplicațiile video playback, jocuri electronice (fără consolă), Google Cast sau a celor meteorologice direct în căminul oricărui utilizator.

  Noua serie 6500, 4K, Android TV din gama televizoarelor Philips UHD deschide o ușă către un conținut nou oferit de un produs cu specificații premium, ce până acum se puteau găsi numai la modelele de top. Cu ajutorul tehnologiei unice Philips Ambilight, experiența de vizionare ajunge la un nou nivel captivant ce completează designul desăvârșit al acestei serii. Atât datorită caracteristicilor tehnice de vârf cât și a prețului accesibil ne așteptăm că această serie să fie acea vedetă de încredere pentru utilizatoria declarat Claudia Popa, Country Leader TP Vision – România.

  Modelele Philips din seria 6501 vor primi caracteristici premium – Sistemul de operare Android, iluminarea unica Ambilight, ecran 4K, design european de top și imagini HDR+

  Televizoarele Philips 6500 sunt produsele de top din seria 6000 și se bucură de o îmbunătățire semnificativă atât din punct de vedere al performanței, permițând un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index) cât și al designului.

  Puternicul motor Pixel Precise Ultra HD al modelelor TV 6500 produce imagini foarte clare, naturale și realiste din toate sursele. Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizează 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul și a oferi nuanțe profunde de negru și de un alb cât mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz și sistemul Perfect Natural Motion asigură că toate imaginile în mișcare vor fi afișate cu o claritate și finețe excelente făcând aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfectă pentru fanii filmelor și competițiilor sportive.

  Seria Philips 6500 poate deveni cu ușurință centrul de divertisment de acasă mulțumită celei mai noi variante de Android TV, ce beneficiază de puterea unui procesor quad core și a unei telecomande-tastatură pentru o mai ușoară introducere a textelor cât și navigare. Modelul 6561 include atât tehnologia UHD cât și sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, în timp ce modelul 6501, cu aceleași specificații, deține numai două surse de iluminare Ambilight.

  Designul “Arc” uimitor, rama subțire și finisajul premium din metal ușor garantează că seria 6500 se va potrivi fără nici o problemă în orice spațiu contemporan, toate acestea la un raport calitate preț foarte bun ce oferă servicii premium întâlnite până acum doar la modelele de top.

  Philips 6401 – rezoluție Ultra HD cu HDR+, Ambilight și Android TV

  Televizoarele Philips 6401 UHD oferă tehnologie Philips modernă la un preț mediu.

  Televizoarele cu rezoluție UHD sunt compatibile HDR+ și produc imagini frumoase și realiste, cu un contrast bogat datorită integrării motorului de procesare Pixel Plus Ultra HD în combinație cu sistemul Micro Dimming Pro. Acestea asigură o finețe și claritate chiar si celor mai exigente imagini și secvențe.

  Seria Philips 6401 devine modelul introductiv pentru sistemul Ambilight în categoria anului 2016 și include versiunea cu două fețe pentru a crea o experiență și mai captivantă alături de un impuls de contrast amplificat. De asemenea, Android Smart TV oferă o gamă variată de jocuri și aplicații în timp ce puterea procesorului quad core permite o experiență de navigare și gameplay rapidă. Designul modern, ce beneficiază de un metal de culoare închisă, și stativul “Pinch” subțire completează în întregime acest televizor atractiv.

  Philips 6101 – UHD, HDR+ imagine pentru orice

  Philips 6101 este seria pentru cei cu un buget redus dar care își doresc o experiență UHD de calitate. Integrarea sistemului Pixel Plus Ultra HD creează imagini vii UHD, foarte clare, din orice sursă, chiar și din cele fără un nivel înalt de calitate al conținutului. Sistemele Micro Dimming și direct LED backlight optimizează contrastul și luminozitatea, permițând seriei 6101 să ofere compatibilitate HDR+, în timp ce sistemul Natural Motion asigură că până și cele mai rapide imagini și secvențe vor rămâne clare și omogene.

  De asemenea, televizorul 6101 include platforma Philips Smart TV ce oferă acces la o gamă largă de servicii gratuite sau pe bază de abonament, filme, jocuri și altele.

  Amplasată într-o ramă cu un design simplu, de culoare neagră, seria 6101 este perfectă pentru orice casă modernă.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.