More

  Versiunea 10 a Hangouts aduce noi funcţii extrem de utile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Una dintre cele mai plăcute funcţii ale Marshmallow este Direct Share, care permite dezvoltatorilor de aplicaţii să implementeze scurtături către cele mai folosite contacte chiar în meniul share al Android.

  Ironic, Google, Cel mai mare dezvoltator de aplicaţii Android, a fost mai încet în adoptarea acestei noi funcţii. Hangouts, spre exemplu, a primit această funcţie abia săptămâna aceasta.

  Versiunea 10 a Hangouts, care este disponibilă începând de astăzi pentru utilizatori, aduce una dintre principalele funcţii: Direct Share. După ce actualizezi aplicaţia, cele mai frecvent folosite sau cele mai recente contacte de la Hangouts, vor apărea în meniul share.

  Schimbarea ar trebui să facă viaţa mai uşoară pentru utilizatorii Hangouts. Nu pare a fi o îmbunătăţire masivă, dar ştim cu toţii că cele mai mari probleme stau în detalii.

  Hangouts nu are parte de acelaşi succes de care se bucură WhatsApp, Facebook Messenger sau WeChat şi Line, dar totşi a adunat un număr suficient de mare de utilizatori care au nevoie de atenţie şi îmbunătăţiri periodice.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.