More

  Android Marshmallow este prezent acum pe 10% din smartphone-urile Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android Marshmallow este instalat în prezent în 10% dintre dispozitivele Android. Chiar dacă a durat ceva vreme până când sistemul de operare să îşi facă actualizarea pe flagship-urile lansate în 2015, majoritatea dintre acestea rulează acum Marshmallow.

  Dispozitivele cu sistem de operarea Android 6.0 Marshmallow sunt din ce în ce mai numeroase, iar producătorii de smartphone-uri au început să livreze din ce în ce mai multe actualizări de software pentru smartphone-urile şi tabletele deja disponibile, proporţia dispozitivelor care rulează Marshmallow sărind în luna mai de 10%.

  Acest lucru înseamnă desigur că versiunile de la Marshmallow în jos sunt în scădere în această perioadă. Marshmallow ocupă locul 4 în topul versiunilor de Android, cu 10,1% din totalul dispozitivelor care s-au conectat la serviciile Google în luna mai.

  Primul lor este ocupat tot de Lollipop, cu 35,4%, deşi acesta a suferit o scădere aproape insesizabilă, de 0.2%. Locul 2 este ocupat de KitKat, care încă se găseşte pe 31,6% dintre dispozitive, în timp ce Jelly Bean ocupă locul3 cu 18,9%.

  Marshmallow s-a lansat oficial în toamna lui 2015, alături de dispozitivele Nexus 5X şi 6P. În tot acest timp, mulţi producători de smartphone-uri au lansat actualizări la noua versiune pentru modelele mai puternice din portofolii, însă smartphone-urile cu hardware mai slab au rămas la variantele mai vechi.

  Vară aceasta este aşteptată lansarea noului sistem de operare Android, 7.0 N, aşa că sunt puţine şanse ca Marshmallow să depăşească procentul deţinut de Lollipop sau KitKat, cel puţin în vitorul apropiat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.