More

    Facebook va şterge un grup secret de fotografii din profilul tău în curând

    CNN Money anunţă că Facebook este pe punctul de a şterge un grup de forografii din contul tău, despre care cel mai probabil ai uitat sau nici nu ştiai că erau acolo.

    Aceste fotografii se află în secţiunea „Synced” sau „Synced from Phone” din fotografiile tale de pe Facebook.

    În 2012, Facebook a lansat o funcţie de sincronizarea a fotografiilor care încărca automat fotografiile din telefon într-un album privat. Compania a vrut să îţi fie mai uşor să distribui acele fotografii online atunci când consideri că este necesar.

    Anul trecut, Facebook a lansat aplicaţia Moments, iar pentru a încuraja oamenii să o folosească, a cam dat uitării funcţia Synced. Facebook va şterge orice fotografie care se află în prezent în folderul Synced, doar dacă utilizatorii nu aleg să le descarce şi să se conecteze la Moments pentru a le transfera până în data de 7 iulie.

    Moments, aplicaţie Facebook ce a fost lansată în iunie 2015, foloseşte o funcţie de auto-syncing asemănătoare cu cea pe care o ştim deja, doar cu câteva modificări: Scanează fotografiile din telefon pentru a identifica feţe şi pentru a le potrivit cu prietenii tăi de pe Facebook. Moments grupează, de asemenea, fotografiile în funcţie de eveniment, astfel încât să le poţi distribui direct cu persoanele care sunt etichetate.

    Facebook ştie că oamenii vor mai multe modalităţi prin care să îşi împărtăşească vieţile online, iar asta nu ţine întotdeauna de postările publice.

    URMĂREȘTE-NE

    16,065FaniÎmi place
    1,142CititoriConectați-vă
    12,897AbonațiAbonați-vă

    Cele mai noi știri

    Pe același subiect

    Leave a reply

    Please enter your comment!
    Please enter your name here