More

  Tinder interzice accesul utilizatorilor minori la aplicaţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tinder va fi interzis celor sub 18 ani, aceasta este politica pe care platforma de dating are de gând să o implementeze în curând.

  Se discută despre acest tip de practici încă de la începutul acestui an, iar potrivit celor anunţate de Tinder, tinerii cu vârste cuprinse sub 18 ani nu vor mai avea acces la serviciu începând de săptămâna viitoare.

  Astfel, Tinder plănuieşte să protejeze minorii şi să fie cât se poate de responsabil. Totuşi, această condiţie, de a nu accesa Tinder decât dacă ai peste 18 ani, poate fi modificată printr-o setare din Facebook.

  Aşa cum bine ştim, autentificarea pe Tinder se face prin Facebook, astfel că serviciul verifică data naşterii de pe profilul personal, iar dacă nu ai împlinit 18 ani, nu vei avea permisiunea să foloseşti aplicaţia în continuare.

  Înainte de această decizie, oricine deţinea un cont de Facebook putea să folosească Tinder, pentru că vârsta minimă pentru Facebook este de 13 ani. Serviciul a încercat să limiteze funcţionalitatea aplicaţiei pentru minori, oferindu-le doar rezultate din categoria de vârstă 13-17, însă de acum aceasta nu va mai fi o opţiune.

  Tinder are la cunoştinţă faptul că sistemul de verificare poate fi păcălit prin diferite pracici, însă prin limitarea accesului minorilor pe platforma sa, compania nu mai este responsabilă pentru situaţii în care adulţi ar putea să ajungă să vorbească cu minori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.