More

  Maguay a lansat noua gama de PC-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Producătorul român de PC-uri, servere și storage, Maguay, a lansat joi, în cadrul evenimentului F5, noua sa gamă de PC-uri. Evenimentul Maguay F5 a reprezentat atât produse noi cât și un refresh tehnologic al platformelor ce stau la baza sistemelor PC Maguay:

  » Sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip All-in-One destinat gaming-ului fără compromis. Acesta dispune de un ecran curbat de 34”, cu rezoluția de 3440×1440 și poate fi configurat cu cele mai performante componente standard: placa de bază este în format miniITX și placă video full size cu răcire pe 2 sloturi, standardizare ce permite orice fel de upgrade ulterior. Sistemul expus a fost dotat cu procesorul Intel Core i7-6700K și cea mai puternică placă video a momentului, bazată pe proaspăt lansatul nucleu Pascal – NVIDIA GeForce GTX 1080.

  » Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99 și cel mai nou procesor Intel din gama Extreme, cu nucleu Broadwell-E și având un număr impresionant de 6, 8 sau 10 nuclee (decacore), ce sosește cu sistem de răcire pe lichid. Acesta mai poate fi configurat cu până la 128 GB de memorie DDR4 ultra-rapidă și noile plăci video NVIDIA Pascal – GeForce GTX 1080, în configurație single și Sli.

  » Maguay MyWay X1704md, un laptop de tip desktop replacement, dotat cu procesor și  placă video de desktop, cu un preț extrem de competitiv pentru categoria sa de produs.

  » Stațiile de lucru Maguay PowerStation X1 și X2, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Xeon E3/E5, în configurație single și dual. Acestea au fost prezentate ca soluții complete, împreună cu monitoarele profesionale EIZO ColorEdge și ASUS ProArt, precum și cu perifericele specializate, de control spațial, 3Dconnexion.

  » Noile desktop-uri și laptop-uri pe tehnologie Intel Skylake destinate mediului de afaceri.

  Iar noutățile nu s-au oprit aici, sistemele Maguay de înaltă performanță fiind acum configurabile cu SSD-uri PCI Express bazate pe chip-uri cu stocare paralelă 3D NAND.

  „Maguay, în calitate de Intel Technology Provider Platinum, a integrat întotdeauna cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastră. Produsele Maguay nu au fost niciodată definite doar ca sisteme hardware asamblate din componente ci ca soluții complete, testate și certificate împreună cu specialiștii noștri. Cei 24 ani de experiență ai companiei  Maguay și cei 16 ani de parteneriat cu Intel s-au fructificat, de-a lungul timpului în importante proiecte realizate împreună. De asemenea,  Intel a acordat companiei Maguay, în cadrul evenimentului internațional CeBIT 2012, premiul special pentru contribuția remarcabilă adusă în educarea clienților în utilizarea tehnologiilor de server Intel.” a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel.

  „În cadrul evenimentului F5 am trecut în revistă noutățile tehnologice integrate în sistemele  noastre de calcul de tip client: PC –uri, notebook –uri, etc.

  Pentru că, în ultimii ani, Maguay s-a manifestat ca un integrator de soluții informatice de referință pe piața românească, ținta evenimentului a fost să evidențiem faptul că activitatea de construcție de sisteme de calcul rămâne în continuare core – business –ul nostru.

  Ne mândrim cu sistemele de calcul marca Maguay (PC –uri, notebook –uri, servere si storage), ele fiind apreciate în egală măsură de către clienți, parteneri și chiar și de către concurența noastră. Cei care au fost prezenti la F5, au putut să constate că aprecierile sunt îndreptățite.

  La sfârșitul lunii septembrie vom reveni cu a XIV-a ediție a No Time for Downtime, eveniment deja tradițional în România, dedicat sistemelor de calcul de tip servere și storage, dar și soluțiilor de tip „mission – critical” pentru funcționarea sistemelor informatice complexe, incluzând reflectarea trendurilor tehnologice pentru acest segment.” a declarat Eduard Pughin, Operations Manager, Maguay.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.