More

  A furat 19 iPhone-uri din Apple Store şi nimeni nu l-a văzut, deşi magazinul era plin de oameni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Arta de a fura nu poate fi stăpânită de oricine. Totuşi, când e cazul să sustragă în plină zi 19 iPhone-uri dintr-un magazin, un bărbat din America dă clasă multor hoţi.

  Săptămâna trecută în New York, un bărbat a intrat în Soho Apple Store îmbrăcat într-o ţinută foarte asemănătoare cu uniforma deţinută de ceilalţi angajaţi Apple, a mers direct în camera de reparaţii de electronice, a furat 19 iPhone-uri din dulap, a ieşit în magazin, a înmânat telefoanele unui complice, care a ascuns dispozitivele sub tricou, după care a ieşit din magazin.

  Nu este pentru prima dată când are loc un astfel de eveniment. La începutul acestui an, NYC Apple Stores au mai fost jefuite în acest mod de o bandă de hoţi deghizaţi în angajaţi Apple. Aceştia au furat în total 59 de iPhone-uri. Pentru că telefoanele au fost scoase din camera de reparaţii, aceştia nu au avut senzori de detectare pentru ca alarma să pornească la ieşirea din magazin.

  Uniforma albastră de la Apple face parte dintr-un rebranding menit să spele imaginea companiei în zona de retail. Politica, numită „Black to Blue”, a fost implementată în 2015 şi permite angajaţilor să se îmbrace în diferite nuanţe de albastru, fără să existe condiţii legate de tipul de îmbrăcăminte. Astfel, nu este deloc dificil ca un om de rând să ajungă să îmbrace o ţinută cu logo-ul Apple.

  Uniformele angajaţilor Apple sunt schimbate sezonier, dar o nouă schimbare va fi cel mai probabil necesară mai devreme decât ne-am aştepta, mai ales pentru că deja a avut loc un al doilea furt din magazinele Apple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here