More

  Facebook îţi permite să încarci poze de 360 de grade şi video-uri la comentarii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu mai este un secret că Facebook vrea să fie prima companie care să „pună piciorul” în social VR, iar una dintre cele mai accesibile unelte din cutia VR pentru mulţi dintre utilizatori este fotografia de 360 de grade.

  De vreme ce majoritatea telefoanelor moderne sunt capabile să alipească fotografii panoramice sau fotografii sferice zdrobitoare, este o mişcare naturală ca Facebook să facă aceste tipuri de fotografii postabile pe reţeaua socială.

  Facebook intergrează fotografiile şi video-urile la 360 de grade în News Feed, dar dacă vrei să ai parte de o experienţă ceva mai deosebită, poţi oricând să foloseşti Samsung Gear VR.

  În acest moment, se pare că doar dispozitivele Samsung Galaxy şi cele iOS sunt capabile să încarce imagini la 360 de grade, dar cel mai probabil funcţia va fi disponibilă în curând şi pe celelalte dispozitive. Pentru mai multe informaţii puteţi consulta oricând pagina dedicată lansării Facebook 360.

  Dacă o imagine face cât o mie de cuvinte, imaginează-ţi ce poate face un video. Facebook a anunţat vineri că va permite, de asemenea, de acum utilizatorilor să lase un video la secţiunea de comentarii, de vreme ce compania continuă să dezvolte conţinutul video, pe măsură ce îl consumăm tot mai mult.

  Poţi lăsa un video dând click pe butonul de cameră în secţiunea de comentarii şi încărcându-l. Funcţia este disponibilă pentru moment pe desktop web, dar următoarea actualizarea va extinde funcţia la aplicaţiile iOS şi Android.

  La fel ca în cazul fotografiilor, se pare că aplicaţiile îţi vor permite să înregistrezi să să încarci un video de pe dispozitivul mobil.

  Instagram reacţionază şi ea la durata pe care o petrec utilizatorii consumând conţinut video. În luna martie, compania a extins limita de 15 secunde pentru video până la 60 de secunde, permiţând producătorilor de video să pună conţinut mai elaborat pe platformă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.