More

  Microsoft a cumpărat LinkedIn cu 26 miliarde de dolari bani gheaţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştirea zilei vine de la Microsoft: Gigantul a anunţat că achiziţionează LinkedIn, platforma socială pentru profesionişti, pentru 26 miliarde de dolari, bani gheaţă. Tranzacţia a fost deja aprobată de ambele părţi.

  MICROSOFT CUMPĂRĂ LINKEDIN: Microsoft a precizat printr-o postare de blog că va plăti 196$/acţiune şi va finanţa deal-ul printr-o emisiune de obligaţiuni. Reteaua sociala profesională LinkedIn îşi va păstra numele brand-ului, cultura şi independenţa, iar Jeff Weiner va ramană CEO al companiei, pentru că înţelegerea a presupus cumpărarea cu tot cu CEO.

  Valoarea actiunilor LinkedIn a crescut cu 48% după aflarea veştii, în timp ce acţiunile Microsoft au fost suspendate de la tranzacţionare înaintea publicării informaţiei.

  MICROSOFT CUMPĂRĂ LINKEDIN: LinkedIn este o reţea profesională ce a crescut constant în ultimii ani, înregistrând o creştere de 19% de la an la an, până la 433 milioane de membri la nivel global. Compania a înregistrat, de asemenea, o creştere de 9% a vizitelor unice lunare pe platformă, pana la 105 milioane de utilizatori. 60% dintre abonaţi intră pe platforma folosind dispozitivele mobile.

  Înţelegerea se va încheia până la finalul acestui an calendaristic.

  MICROSOFT CUMPĂRĂ LINKEDIN: „Echipa LinkedIn a construit o afacere fantastică centrată pe conectarea profesioniştilor din întreaga lume”, spune Nadella într-un comunicat de presă. „Împreună putem accelera creşterea LinkedIn, ca de altfel şi a Microsoft Office 365 şi Dynamics de vreme ce ne dorim să ajutăm fiecare persoană şi organizaţie de pe planetă.”

  MICROSOFT CUMPĂRĂ LINKEDIN: „Aşa cum am schimbat modul în care este conectată lumea la oportunitate, această relaţie cu Microsoft, şi combinaţia dintre cloud-ul lor şi reţelele LinkedIn, ne permit acum şansa de a schimba, de asemenea, modul în care funcţionează lumea”, a adăugat Weiner în comunicatul său de presă. „Pentru ultimii 13 ani, am fost poziţionaţi unicat pentru a conecta profesionişti pentru a-i face mai productivi şi mai de succes şi ne dorim să continuăm să ne conducem echipa în următorul capitol al poveştii noastre.”

  Companiile vor susţine o conferinţă de presă în scurt timp. Ştirea este în curs de actualizare

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.