More

  Miele a lansat în România primul frigider din lume cu front de tablă neagră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Miele, compania care deţine primul loc în producţia de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, a lansat astăzi pe piaţa din România primul frigider din lume cu front de tablă neagră.

  Este vorba mai exact de primul frigider care permite clienţilor posibilitatea de a desena sau de a scrie pe tablă cu cretă: „Designul noului frigider dă o notă veselă şi oferă prospeţime bucătăriei. Clienţii pot nota lista de cumpărături, un mesaj pentru persoane dragi, iar copiii pot fi creativi desenând pe frigider. Este practic un produs pentru întreaga familie”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

  Blackboard Edition,  primul frigider din lume cu front de tablă neagră, face parte din generaţia de aparate frigorifice K20.000, care se diferenţiază prin designul şi caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcţia Click2Open care combină funcţionalitatea cu designul perfect. Practic, utilizatorul poate deschide şi închide uşa frigiderului ori de câte ori doreşte.

  O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar „Compact Case” în care poţi stoca toate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele. Pe lângă acestea, frigiderele dispun şi de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absenţă de acasă, Regim Party, pentru temperaturile reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcţionare şi Timerul QuickCool care atrage atenţia şi previne îngheţarea băuturilor şi plesnirea sticlelor.

  Designul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend al electrocasnicelor Miele. „Tendinţa pieţei este de a construi spaţii de bucătărie cu aparate încorporate fără mânere, pentru a da impresia de un spaţiu compact ideal. Miele susţine acest nou trend lansând frigiderele de sine stătătoare cu front din sticlă neagră sau alb-lucioasă sau chiar cu front din tablă neagră”, mai precizează Loredana Butnaru.

  miele 2

  În spatele fiecărui produs Miele stau între 3 – 5 ani de studii înainte ca acestea să fie lansate pe piaţă. Moto-ul Miele este „Întotdeauna diferit” sau „Pentru totdeauna mai bun”, iar ţelul companiei este reprezentat de 2 factori: Calitate şi Tehnologie. În plus, reprezentanţii companiei susţin că produsele Miele sunt testate să dureze pentru o perioadă de 20 de ani.

  Dr Markus Miele, Director administrativ şi Coproprietar Miele, a declarat că: „Germania este un loc în care poţi să creşti, dar pentru a ne extinde şi mai mult a trebuit să mergem în străinătate. Gusturile diferă de la o ţară la alta, iar România creşte. Creşte foarte rapid!”.

  „Pentru Miele, România este una dintre țările cu cel mai rapid ritm de creștere din lume. Anul trecut, am crescut cu 64% și trendul se menține și anul acesta. România este în continuare atractivă pentru investitori, iar Miele analizează extinderea pe această piață, pe fondul unei evoluții pozitive înregistrate în ultimii ani”, mai declară Dr Markus Miele.

  „Piața de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar față de 2007, când am deschis operațiunile cu Miele Appliances, observăm o atenție și mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium și tehnologie de ultimă generație. La Miele, ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, și cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor”, declară Dr Reinhard Zinkann.

  În 2016, Miele România se bucură până acum de o creştere cu 45% faţă de anul trecut. În plus, este o companie care se auto-finanţează şi s-a bucurat de o creştere organică, pentru că, aşa cum spune CEO-ul companiei, Dr Markus Miele: „Dacă creşti cu 5% este în regulă, iar o creştere bruscă, foarte mare, nu este neapărat foarte bună. Miele nu a urmărit o creştere rapidă, ci o creştere organică.”

  „Nu vom fi cei mai ieftini pe piaţă. Nu putem!”, a precizat Dr Reinhard Christian Zinkann, Director administrativ şi Coproprietar Miele. „Considerăm că avem cele mai bune produse de pe piaţă la această oră. De fapt, putem spune că FACEM PIAŢA, pentru că noi ne uităm la consumatorul final şi abia apoi producem.”

  Potrivit reprezentanţilor companiei Miele, înainte ca orice produs nou să fie lansat, cel puţin 200 de case îl testează, iar abia apoi acesta ajunge pe piaţă pentru consumatori. În România, Miele îşi propune să extindă fabrica existentă în Braşov, dar nu are în plan să deschidă noi fabrici. O posibilă extindere ar putea avea loc, potrivit lui Markus Miele undeva în a doua parte a anului 2017.

  Compania Miele este deținută de 70 de asociați, toți descendenți ai lui Carl Miele sau Reinhard Zinkann, cei doi fondatori. Primul produs conceput de fondatorii Miele a fost un aparat de făcut unt, urmat de o maşină de spălat.

  20160615_105009

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.