More

  Overwatch a atins pragul de 10 milioane de jucători

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Overwatch, cel mai nou joc de la Blizzard, a avut nevoie de numai trei săptămâni pentru a atinge un număr de 10 milioane de jucători.

  La numai două săptămâni de la data de lansate a jocului Overwatch, nu mai puţin de 7 milioane de jucători s-au logat la serverele Blizzard, iar în următoarele zile s-a atins pragul de 10 milioane de jucători.

  Fără susţinerea din parte comunităţii noastre, nimic nu ar fi fost posibil„, a adaugat Blizzard, după anunţ: „Mulţumim pentru că jucaţi!„.

  Cei 10 milioane de jucători sunt distribuiţi pe mai multe platforme şi, din păcate, nu există o detaliere a segmentării acestora pe fiecare platformă în parte.

  Cu toate acestea, pragul atins este unul însemnat pentru Blizzard, care a cunoscut un declin cu World of Warcraft, hotărând să nu mai publice date despre numărul de abonaţi.

  În ceea ce priveşte Overwatch, totul pare să se desfăşoare conform planului, iar jocul este în direcţia bună pentru acapararea a şi mai multor amatori de shootere dinamice şi amunzante, în acelaşi timp.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.