AOC lansează AGON, un monitor premium pentru pasionaţii de jocuri

NoobZ
- 16.06.2016, 14:47 în Desktopuri
0

SHARES

AOC prezintă AGON, un monitor premium pentru jocuri, cu ecran IPS cu rezoluţie 2560×1440 pixeli şi tehnologie G-SYNC.

Mulţumită tehnologiei NVIDIA G-SYNC, care sincronizează rata de reîmprospătare a ecranului cu cea a plăcii grafice, AOC AGON poate oferi o experienţă de joc fără efect motion blur, screen tearing sau display stutter.

AOC a echipat monitorul AG271QG cu tehnologie IPS (AHVA), oferind o calitate a imaginii superioară ecranelor cu tehnologie TN, folosite în mod uzual la monitoarele pentru gaming.

Monitorul dispune de o sursă de lumină LED cu tehnologie Flicker-Free, care reduce disconfortul asupra ochilor şi externuarea, permiţând utilizatorilor să rămână concentraţi pentru mai mult timp asupra acţiunii din jocuri.

Monitorul AGON AG271QG vine echipat cu un suport regrabil AOC Ergo Dial, care permite ajustarea înălţimii cu o riglă gradată, ajutând păstrarea reglajelor preferate chiar şi după transportul într-o altă locaţie. Mai mult, gamerii pot modifica şi înclinarea monitorului AGON AG271QG după bunul plac.

Monitorul AOC AGON AG271QG, gândit special pentru cei mai entuziaşti gameri, va fi disponibil din iulie 2016 la preţul de 3575 de lei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!