More

  Uber nu mai este doar pentru taxiuri – de acum poţi primi cina la uşă prin UberEATS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Uber vrea să îţi livreze la uşă cina prin intermediul aplicaţiei UberEATS. De acum înainte, compania nu va mai crea valuri doar pe piaţa de taxiuri, ci se pregăteşte să îşi facă noi duşmani în industria alimentară.

  Uber a lansat o nouă aplicaţie de livrare numită UberEATS care permite utilizatorilor să comande mâncare din restarantele locale direct de pe smartphone.

  UberEATS are la bază aceeaşi tehnologie ca aplicaţia de taxi Uber, ceea ce înseamnă că curierii sunt alocaţi în funcţie de locaţia în care se află, iar toate plăţile sunt procesate doar prin intermediul aplicaţiei.

  Utilizatorii vor putea să urmărească companda pe hartă, aşa cum urmăresc taxiul Uber comandat. La prânz, UberEATS oferă suport pentru 150 de restaurante din Marea Britanie, inclusiv The Good Life Eatery, Hotbox, Chilango, Pho, comptoir Libanais şi Snog.

  Serviciu va fi iniţial disponibil în Centrul Londrei de la 11:00 am la 11:00 pm, 7 zile pe săptămână. Nu există limită minimă de comandă, iar livrarea este gratuită pentru prima lună.

  Totuşi, Uber spune că plănuieşte să extindă zona de livrare şi să adauge mai multe restaurante în următoarele săptămâni.

  Uber promite, de asemenea, livrarea comenzii într-un interval de timp de 30 de minute. Dacă mâncare nu ajunge la tine la timp, Uber îţi va oferi până la 20 de lire pentru următoarea comandă.

  „Oamenii adoră să apese pe un buton pentru a comanda o maşină, iar de acum îşi pot comanda mâncare grozavă tot prin intermediul nostru”, spune Jo Bertram, manager general regional UBER în Marea Britanie.

  „Vom livra prânzul, dulciuri şi cina londonezilor cu aceeaşi alegere, comoditate şi valoare, pentru care suntem deja cunoscuţi.”

  Dacă foloseşti pentru prima dată Uber EATS, poţi folosi codul promoţional UBEREATSLONDON pentru a primi până la 10 lire la prima comandă. Uber operează deja service-ul UberEATS în 16 oraşe, inclusiv New York şi Singapore. Alex Czarnecki, manager general UberEATS în Londra, spune că aplicaţia a fost un succes în fiecare oraş încă de la lansare.

  „Suntem încântaţi să lansăm service-ul şi în Londra – una dintre capitalele culinare din lume”, spune acesta. Totuşi, lansarea UberEATS în Londra nu este o veste la fel de bună pentru serviciile de livrare precum Deliveroo, care a crescut masiv în popularitate în ultimele luni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.