More

  UberJET te duce din capitală pe plajă la mare în doar o oră

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pe 18 iunie UBER îţi aduce o cursă gratuită cu UberJET, avionul care te duce din Bucureşti la Constanţa în numai o oră, iar toate astea se întâmplă cu o simplă apăsare de buton.

  Vei zbura într-un avion Diamond DA 42 de ultimă generație pus la dispoziție de partenerul UBER, Regional Air Services.

  O cursă până la mare va avea un tarif fix de 500 lei de persoană, cu siguranță cel mai bun preț pe care îl vei găsi pentru oportunitatea de a vedea drumul spre mare de sus! Zborul se va desfășura între Aeroportul Băneasa din București și Aeroportul Tuzla din Constanța, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

  Iar pentru utilizatorii noi, UBER a rezervat un loc, din partea companiei. Fă-ți cont Uber cu codul UberJET25 pe Uber.com/App și intri automat în tragerea la sorți pentru a câștiga o cursă gratuită către mare cu UberJET.

  Cum funcționează:

  » Fă-ți cont, dacă nu ai deja, pe Uber.com/App cu codul UberJET25
  » Deschide aplicația sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00
  » Alege opțiunea UberJET și comandă
  » Dacă ești norocos să prinzi un UberJET (locurile sunt limitate), un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la Aeroportul Băneasa – ATENȚIE: datorită limitărilor de greutate, nu se pot accepta bagaje mai mari de 2kg de persoană. Regional Air Services își rezervă dreptul de a refuza orice bagaj dacă greutatea totală a pasagerilor depășește limitele impuse de lege.
  » E important să ai la tine un act de identitate valid (carte de identitate sau pașaport) și să nu ai asupra ta obiecte tăioase sau ascuțite, sau lichide în cantități mai mari de 100ml
  » UberJET va pleca de la Aeroportul Băneasa la ora 12:00 și va ateriza la Aeroportul Tuzla în aproximativ o oră de la decolare
  » Tariful unei curse cu UberJET între Aeroportul Băneasa și Aeroportul Tuzla este de 500 lei de persoană
  » Cardul din contul tău Uber va fi tarifat direct – imediat ce confirmăm plata, vei pleca spre mare alături de ceilalți pasageri ai UberJET
  » Dacă dorești să mergi cu un prieten, va trebui ca fiecare dintre voi să facă o comandă separată.
  » Tariful de 500 de lei include și transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia.

  Bine de știut:

  » Pentru a intra în tragerea la sorți, trebuie să fii utilizator nou la Uber și să introduci codul promoțional UberJET25 în cont până vineri, 17 iunie, ora 12:00
  » Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți vineri, 17 iunie. Vezi regulamentul campaniei aici. Se va desemna un singur câștigător.
  » Nu va fi desemnat câștigător niciun cont nou asociat cu alte conturi Uber sau un cont care aparține unui utilizator deja existent. Aceasta se va considera tentativă de fraudă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.