More

  Synology® lansează DiskStation DS416play, un server multimedia ideal pentru acasă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Synology® Inc. anunţă disponibilitatea modelului DiskStation DS416play, un NAS cu 4 bay-uri orientat către segmentul consumer.

  Noul echipament vine dotat cu un procesor dual-core de 1.6 GHz, cu posibilitatea de creştere a frecvenţei până la un maxim de 2.48 GHz. Este un server multimedia şi un mediu de stocare ideal, atât pentru utilizatorul de acasă cât şi pentru profesionistul din domeniul creative, ce vrea sa aiba acces rapid şi uşor la toata libraria sa digitală de imagini si filme.

  „Datorită performanţelor sale îmbunătăţite, DS416play îţi va permite să realizei mai multe task-uri pe zi,” a declarat Jason Fan, product manager Synology Inc. „Pachetele software de tip add-on permit utilizatorului să organizeze şi să acceseze fişierele cu uşurinţă, extinzând capabilităţile NAS-ului dincolo de scopul său principal, acela de a stoca date. „

  Decodare video 4K şi conversie rapida a fişierelor video

  DS416play oferă pasionaţilor de filme o decodare video 4K Ultra HD single channel sau 1080p full HD triple channel, ce permite conversia rapidă a fişierelor video pentru a putea fi redate pe orice dispozitiv.  Astfel, DS416play suportă o varietate mare de formate, simplificând streaming-ul filmelor favorite de pe NAS pe Apple TV, dispozitive DLNA, tablete, telefoane mobile şi PC-uri.

  Performanţe superioare

  Fiind alimentat de un procesor dual-core ce poate atinge o frecvenţă de 2.48 GHz, DS416play oferă performanţe superioare ce depăşesc 225 MB/s la citire şi 186 MB/s la scriere.

  Implementarea a două plăci de reţea gigabit oferă garanţia unei funcţionări continue a conexiunii la reţea, chiar şi la apariţia neaşteptată a unei defecţiuni LAN.

  Capacitate de stocare impresionantă

  DS416play suportă un maxim de 32TB, fiind destinaţia ideală pentru stocarea librărilor mari de poze şi filme.

  Acces nelimitat la fişierele tale

  DS416play oferă utilizatorilor săi acces la un serviciu cloud extins, în timp ce opţinea Cloud Station permite sincronizarea fişierelor cu mai multe dispozitive, incluzând PC-uri windows, Mac şi Linux, dispozitive IOS sau Android, precum şi telefoane sau tablete cu Windows mobile.

  DiskStation Manager

  Ca şi suport software, DS416play foloseşte DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Datorită gamei sale extinse de aplicaţii, de la partajare de conţinut multimedia la backup, DSM reuşeşte să satisfacă toate cerinţele în materie de home entertainment, backup şi file sharing.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.